01-26-2021, 03:34 AM
- הWWE חתמו על הסכם של מספר שנים עם NBC יוניברסל, שנותן לחברה את זכויות הסטרימינג של הWWE נטוורק בארה''ב למספר השנים הבאות בשירות הסטרימינג שלהם, Peacock. שום דבר לא צפוי להשתנות בנטוורק מחוץ לארה''ב.
השידור של הנטוורק יהיה זמין בשירות פיקוק פרמיום ב5 דולר, או פיקוק פרמיום פלוס בלי פרסומות.
הוול סטריט ג'ורנל מדווח שהדיל שנחתם הוא דיל ל5 שנים בשווי מיליארד דולר בשביל הWWE.
דבר אחד שעלול להיות מושפע מהדיל הוא השידור של NXT בימי רביעי.
NBC הודיעו לכמה מליגות הספורט הגדולות שהם מתכוונים לסגור את רשת הספורט שלהם, NBCSN מאוחר יותר השנה ודיברו עם הליגות על העברה פוטנציאלית של השידורים לרשת USA שהיא גדולה יותר. הדיל של הWWE עם רשת USA לשידור של NXT יגיע לסיומו בחודש אוקטובר הקרוב, וכרגע יש שמועות שהתוכנית תאלץ לעבור יום או לחזור לשידור בנטוורק במידה ושידורי הNHL יעברו לרשת USA. בשנה שעברה התוכנית נאלצה לזוז פעמיים כתוצאה משידורי ההוקי.
רשת ESPN, שעבדו עם הWWE בשנים האחרונות עם שידורים של אירועים קלאסיים והיו במגעים איתם בנוגע לדיל דומה, גילו על הדיל שנחתם לפני מספר שבועות ונכון לעכשיו כל העיסוקים בינים לבין הWWE הופסקו לגמרי.
- בראיון לCBS ספורטס, רומן ריינס דיבר בפתיחות על השילוב שלו עם פול היימן ואמר שהוא יהיה מעוניין להמשיך לעבוד לצידו של פול לשארית הקריירה שלו:
Roman Reigns כתב:"זה פשוט תענוג להיות בסביבה שלו. לא רק זה, אלא גם לעבוד איתו? המון אנשים רואים אותו בתור גאון קריאטיב ומישהו שהוא אמן על המיק', אבל יש לו תשומת לב לכל הפרטים, בכל דבר שאני צריך. האיש הזה עבר מלהביא לי מגבות מבית המלון בשביל לוודא שהן גדולות מספיק, ללקנות לי סטייקים בקצביה בשבוע שעבר. האדם הזה לא חותך פינות, הוא עם כל הידיים על הסיפון. זה לא רק מה שהוא עושה מבחינת קריאטיב או מול המצלמה, הוא הכי טוב בכל הזמנים במה שהוא עושה בשביל לקדם את האתלטים שלו ולמכור אותם והביקוש שהוא מביא לקרבות שהוא מעורב בהם. הוא באמת עושה כל דבר אפשרי בשביל לוודא שהאנשים שהוא עובד איתם ירגישו הכי בנוח שאפשר ויהיו ממוקדים במאה אחוז. זה תענוג לעבוד איתו. אם משהו יקרה ולא נהיה על המסך ביחד יותר, אני לא חושב שאיי פעם ארצה לעבוד בלעדיו בדרך כזו או אחרת. אפילו אם לא נהיה שילוב על המסך יותר, אני רוצה וצריך אותו שם בשביל לעבוד איתי, אפילו במהלך השבוע. אנחנו מתכתבים במהלך השבוע בשביל להעלות רעיונות ולהבין את המסר שאנחנו רוצים להעביר. זה מאבק שבועי שבו אנחנו לא תמיד מקבלים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו עושים כל מה שאנחנו יכולים בשביל זה. זה מצב ממש מגניב של סיעור מוחין והעלאת רעיונות בשביל לקדם דברים וליצור את העלילה הכי חכמה שאפשר מדיי שבוע. אנחנו אומרים את זה כל שבוע - תשומת לב לפרטים. הפרטים האלה הם מה שעושה את המוצר ותופס אנשים. אנחנו לא רוצים לזלזל בצופים שלנו ולגרום להם להרגיש שאנחנו חושבים שהם טיפשים, אנחנו יודעים שהם לא. במיוחד צופי ההארדקור שלנו, הם עוקבים אחרי פרו רסלינג וספורט בידורי במשך המון זמן. הם ראו הכל ואנחנו חושבים כל הזמן איך אנחנו יכולים לעשות משהו שונה, מה נוכל לשפר ואיך נוכל להגיע לגדולה כל שבוע."
- WWE הקליטו ביום שישי האחרון את האירוע Superstar Spectacle שנועד להיות ספיישל מיוחד לצופים בהודו.
לפי האינסיידר, הספיישל עוצב בצורה שתציג את המתאבקים ההודים שנמצאים תחת חוזה בWWE באופן הטוב ביותר שאפשר.
בשביל כמה מאותם מתאבקים, הספיישל היה הפעם הראשונה שהם זכו לעבוד בתוכנית מצולמת ונאמר שאנשים מאחורי הקלעים היו מאוד מרוצים מהעבודה שלהם. הWWE תכננו במקור לחלק את ההקלטות של הספיישל לכמה ימים, בשביל לתת למתאבקים חסרי הניסיון רשת בטחון, אך לבסוף הוחלט להתייחס אליו כמופע לייב.
האחראים על הניהול של הספיישל היו טריפל H והצוות שלו מNXT, לא הצוות של הרוסטר הראשי.
- בהמשך לדיווח של דייב מלצר משבוע שעבר על כך שAEW מתכננים להזיז את התאריך של רבולושן, מלצר מדווח כרגע שהאירוע יעבור ל7/3 ויהיה האירוע הראשון של AEW שיערך ביום ראשון ולא שבת. מלצר מציין שAEW לא מעוניינים להתחרות בקרב האיגרוף של לוגאן פול נגד פלויד מייוו'את'ר או באירוע של UFC עם שלושה קרבות אליפות.
- רייבאק, שעשה כותרות בשבוע שעבר לאחר חילופי המילים בינו לבין מארק הנרי, התארח ביום שישי בפודקאסט "Shooting Blanks" ובו אמר שהוא מתכוון לחזור לרסלינג בקרוב והולך "לעבוד בשביל המתחרים" ו"לכסח את WWE ברייטינג".
למרות שהדיבור על המתחרים יוצר מייד את האסוציאציה לAEW, דייב מלצר מדווח שנכון לעכשיו לא היו שום מגעים ושום עניין בניהם לבין רייבאק.
- בראיון לספורטסקידה, אלוף הWWE הנוכחי דרו מקנטייר הגיב להערות האחרונות של אנדרטייקר על המוצר של הWWE ועל כך שהוא קרא למוצר "רך":
Drew McIntyre כתב:"אני בכלל לא מסכים. במיוחד מנקודת מבט של אין-רינג. שמעתי חלק מהראיון, אני צריך לשמוע את קולו, זה דיי חדש. אני חושב שאולי הוא דיבר על סוג הסטוריליינים והדמויות וכו'. המנחה השותף שהיה בתוכנית היה מעריץ מעידן האטיטיוד ואני חושב שאולי הם דיברו על הסטוריליינים המוזרים יותר. בעבר היה יותר תוכן מיני, יותר ריסקי, 18 פלוס. המוצר הנוכחי מדורג PG, יש גבול לכמה שאנחנו יכולים לדחוף ואנחנו דוחפים אותו. יש דברים מסויימים בעבר שהיו מדהימים ודברים אחרים שלא היו כל כך מדהימים ולא הייתי רוצה לחזור אליהם. אז אני חושב שזה היה יותר מנקודת מבט של הסטוריליינים שפחות מכוונים למבוגרים עכשיו, אבל אני חושב שאנחנו בקו טוב כרגע. אבל כשזה מגיע לאין רינג, זה פשוט לא נכון בכלל. זה מעולם לא היה פיזי יותר מעכשיו."
- מאט הארדי פרסם ביום שבת בטוויטר שהוא היה מעורב בתאונת דרכים ביום שבת כאשר רכב אחר נכנס בו מאחורה. הארדי פרסם שהוא בסדר ושאין נפגעים בתאונה.
- סטפאני מקמה'ן נשאלה השבוע ע''י TMZ בנוגע לחזרה פוטנציאלית של רונדה ראוזי לWWE, לאחר שהיא לא דרכה בזירה כבר כמעט שנתיים. סטפאני ציינה שהיא מקווה לראות את ראוזי בחזרה בארגון:
Stephanie McMahon כתב:"רונדה הייתה מאוד גלויה לגבי זה שהיא רוצה להקים משפחה. ברגע שהיא תעשה את זה, הדלתות שלנו פתוחות, הזרועות שלנו פתוחות, אנחנו מאוד מקווים שרונדה תחזור הביתה לWWE."
- הWWE הכריזו שהראפר באד באני יערוך הופעה חיה ברויאל ראמבל ויבצע את השיר שלו "בוקר T", שנקרא על שם חבר היכל התהילה שגם מופיע בקליפ.
- FTR הצטרפו השבוע לארן אנדרסון לצפיה וקומנטרי משותף על הקרב בניהם לבין אמריקן אלפא מטייקאובר: דלאס משנת 2016. במהלך הצפיה, דאקס הארווד חילק המון מחמאות לאמריקן אלפא וציין שהוא היה רוצה לראות את צ'אד גייבל בAEW:
Dax Harwood כתב:"זה מה שמבדיל את המתאבקים מהחבר'ה שמשחקים אותה מתאבקים. יש חבר'ה שיוצאים לשם ועושים דברים אתלטיים מטורפים, והלוואי שיכולתי בעצמי, אבל אם אתה מאמין עמוק בלב שאתה הטוב ביותר? אם אתה מאמין שאתה הבאדאסס הכי גדול בעולם? אף אחד לא ינצח אותך, אתה הולך להיראות לגיטימי. אני חושב שאנחנו צריכים להביא את גייבל לAEW, אבל זאת רק דעתי."
- לפי טוקיו ספורטס, מתאבק BJPW הידקי סוזוקי עזב לאחרונה את יפן עם "כרטיס לכיוון אחד". סוזוקי היה מאמן אורח בPC בתחילת 2020, והאמונה הרווחת היא שWWE הציעו לו ג'וב פול טיים בחברה.