Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 111 112 113 114 115 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT 24.8.2021 *ספויילרים*

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 24.8.2021 *ספויילרים*
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,071
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,119
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-24-2021, 08:10 PM
[Image: 20210823_NXT_Match_HitRowLegamo_FC_tonig...92248b.jpg]

אלוף מיליון דולר החדש קמרון גריימס וטד דיביאסי יוצאים מלימונזינה ונכנסים לאולם, השניים מדברים על ההתפתחות בחברות שלהם בחודשים האחרונים, דיבאיסי אומר שגריימס הוא האיש הנכון להמשיך את המסורת של המיליון דולר, גריימס ודיביאסי צועקים ביחד את הקאצ'פרייז To The Moon ואז נופל כסף על הקהל כאשר הפרצוף של גריימס נמצא עליו.

רידג' הולנד ניצח את טימות'י ת'אצ'ר, אחרי הקרב צ'אמפה בודק את תאצ'ר, רידג' הולנד מעיף את תאצ'ר, הולנד, דאן, תאצ'ר וצ'אמפה נכנסים לברול, אוני לורקן ודני בורץ' יוצאים החוצה ועוזרים להולנד ודאן לחסל את תאצ'ר וצ'אמפה.

מאחורי הקלעים דקסטר לומיס ואינדי הארטוול מתראיינים, הם נשאלים לגבי תאריך לחתונה שלהם, הם עונים שהחתונה תתקיים ב-14 לספטמבר בפרק של NXT.

קייסי קאטנזרו וקיידן קרטר ניצחו את ג'יג'י דולין ג'ייסי ג'יין, קיידן וקייסי ניצחו את הקרב אחרי קומבו של נקברייקר ו-450 ספלאש.

אלופת הנשים של NXT ראקל גונזאלס מתראיינת מאחורי הקלעים, היא אומרת שהיא חיכתה להגעה של קיי לי ריי ל-NXT, פרנקי מונט מגיעה לצד רוברט סטון וג'סי קמיאה, מונט אומרת לראקל גונזאלס שהיא רוצה את אליפות הנשים של NXT.

קיי לי ריי ניצחה את ולנטינה פרוז, ניצחון בסקוואש.

אלוף NXT החדש סמואה ג'ו יוצא לזירה, סמואה ג'ו מדבר על הניצחון שלו על קאריון קרוס בטייקאובר, ג'ו מאתגר כל אחד שינסה לקחת לו את האליפות הזאת, פיט דאן יוצא החוצה ואומר לג'ו שהוא לא מפחד ממנו, אל איי נייט יוצא החוצה וגם הוא מאתגר את סמואה ג'ו, קייל אוריילי יוצא החוצה כאשר הוא צולע וגם הוא מאתגר את ג'ו, רידג' הולנד תוקף את קייל אוריילי בסטייג', צ'אמפה מגיע דרך הקהל ותוקף את דאן, מתפתח ברול גדול בין כולם, צ'אמפה וג'ו מנקים את הזירה ומביטים על דאן והולנד שעומדים בסטייג'.

גמר טורניר הפריצה
כרמלו הייז ניצח את אודסי ג'ונס, הייז הצמיד את ג'ונס לניצחון בג'קנייף, אחרי הקרב ויליאם ריגל מברך את כרמלו הייז על הניצחון ומעניק לו חוזה, הייז אומר שזה מוקדם מידי להגיד את איזה אלוף הוא יאתגר.

פיט דאן, אוני לורקן, דני בורץ' ורידג' הולנד מאחורי הקלעים, הולנד אומר שהוא סיים את תאצ'ר והבא בתור הוא צ'אמפה.

איון קווין ניצח את בואה, טיאן שאה הסיחה את דעתו של בואה וגרמה לו להפסיד.

מאחורי הקלעים ויליאם ריגל וג'וני גרגאנו מדברים, ג'וני רוצה שריגל יבטל את החתונה של אינדי הארטוול ודקסטר לומיס, אל איי נייט מגיע והשלושה צועקים אחד על השני.

מלקום ביוונס נותן פרומו בעוד רודריק סטרונג מתאמן מאחוריו, ביוונס אומר שבשבוע הבא יהיה אתגר פתוח של רודריק סטרונג, אחר כך ביוונס מכריז על רודריק סטרונג כאלוף הלא מוכתר של משקל קל.

מוכרז לשבוע הבא :
- אתגר פתוח של רודריק סטרונג.
- אלוף NXT UK החדש איליה דרגונוב יופיע.
- רידג' הולנד נגד תומאסו צ'אמפה.

לגאדו דל פנטזמה ניצחו את היט רו, סאנטוס אסקובר הצמיד לניצחון את אייזה סוורב סקוט ברולאפ, לקראת סוף הקרב בי פאב תקפה את אסקובר כאשר השופט לא ראה, אלקטרה לופז יצאה החוצה ותקפה את בי פאב בעזרת נשק.
[Image: 20210824_NXT_Split_final--ca9c67a1288f67...4d6a1b.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
08-24-2021, 08:45 PM
(08-24-2021, 08:10 PM)lidoradir כתב:  לקראת סוף הקרב בי פאב תקפה את אסקובר כאשר השופט לא ראה, אישה לא מזוהה יצאה החוצה ותקפה את בי פאב בעזרת נשק.

איבליז אולי?

הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
08-24-2021, 11:32 PM
(08-24-2021, 08:10 PM)lidoradir כתב:  [Image: 20210823_NXT_Match_HitRowLegamo_FC_tonig...92248b.jpg]

רידג' הולנד ניצח את טימות'י ת'אצ'ר, אחרי הקרב צ'אמפה בודק את תאצ'ר, רידג' הולנד מעיף את תאצ'ר, הולנד, דאן, תאצ'ר וצ'אמפה נכנסים לברול, אוני לורקן ודני בורץ' יוצאים החוצה ועוזרים להולנד ודאן לחסל את תאצ'ר וצ'אמפה.

אלוף NXT החדש סמואה ג'ו יוצא לזירה, סמואה ג'ו מדבר על הניצחון שלו על קאריון קרוס בטייקאובר, ג'ו מאתגר כל אחד שינסה לקחת לו את האליפות הזאת, פיט דאן יוצא החוצה ואומר לג'ו שהוא לא מפחד ממנו, אל איי נייט יוצא החוצה וגם הוא מאתגר את סמואה ג'ו, קייל אוריילי יוצא החוצה כאשר הוא צולע וגם הוא מאתגר את ג'ו, רידג' הולנד תוקף את קייל אוריילי בסטייג', צ'אמפה מגיע דרך הקהל ותוקף את דאן, מתפתח ברול גדול בין כולם, צ'אמפה וג'ו מנקים את הזירה ומביטים על דאן והולנד שעומדים בסטייג'.
וואר גיימס?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
08-24-2021, 11:37 PM
ואיך יודעים את התוצאות כבר?
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
08-25-2021, 12:00 AM
(08-24-2021, 11:37 PM)Didiwe כתב:  ואיך יודעים את התוצאות כבר?

הוקלט ביום שני.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
08-25-2021, 12:02 AM
(08-24-2021, 11:32 PM)Didiwe כתב:  וואר גיימס?

לפי השנים האחרונות וור גיימס בנובמבר-דצמבר.
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מחובר
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
08-25-2021, 07:44 AM
(08-24-2021, 11:32 PM)Didiwe כתב:  
(08-24-2021, 08:10 PM)lidoradir כתב:   
וואר גיימס?

השנה זאת תהיה הפעם הראשנה שוואר גיימס מתקיים (אם בכלל) ללא UE, חור בלב.

אני לא יודע אם NXT תשאר במתכונת שלה עד אז, ככה שאני לא יודע אם בכלל האירוע הזה יצא לפועל, אבל אם כן, אז במידה ואנחנו לוקחים את הרוסטר הנוכחי אני הייתי הולך על: פיט דאן, רידג' הולנד ואוני לורקן נגד תומאסו צ'אמפה, טימות'י ת'אצ'ר ו...ג'ו?(?) נגד היט רואו/לגאדו דל פנטזמה.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
08-25-2021, 08:23 AM
NXT זה הבחור הזה שנשארו לו כמה חודשים לחיות. כולם עצובים, אבל הוא עדיין כאן.
אני מאמין שהתוכנית שבה הם יחזרו לשדר לייב תהיה הרגע שבו השינויים הגדולים שהם מבטיחים יורגשו באמת, וכרגע זו תקופת מעבר.
התוכנית הזאת הייתה דיי טובה, אבל בו זמנית הרגישה ברובה כמו פילר. 

הסגמנט של גריימס ודיביאסי היה אחלה דרך לסגור את הסטוריליין שלהם. גריימס סופר אובר כרגע, אבל אני עדיין מודאג לגביו. זה מרגיש כאילו הם מתכוונים לשמור אותו בתפקיד של דמות קומית, לא להתחיל להציג אותו בצורה קצת יותר רצינית תוך כדי שהם מתחילים לקדם אותו לכיוון המאין אבנט.

ת'אצ'ר הוציא מרידג' הולנד את הקרב הכי טוב בקריירה שלו בינתיים. הם הציגו את זה כמבחן של כוח נגד טכניקה, והפעם הכוח ניצח (מאוד WWE). 
לצערי הקרב הזה מרגיש כמו התחלה של משהו שאני לא רוצה לראות - צ'אמפה ות'אצ'ר כשחקני חיזוק שהולכים לעשות את הג'וב בשביל לגרום לבחור הגדול החודשי להיראות טוב. הפעם זה בסדר, הולנד הוא בבירור מישהו שהם בנו עליו כבר המון זמן, אבל אני לגמרי רואה את זה בתור משהו שיקרה על בסיס קבוע בהמשך.

השיווק המוזר של קייסי קטנזארו וקיידן קארטר בתור "טיקטוק טאג" - קרינג'. זה קלאסי "תראו איזה מגניבים אנחנו".
סבתא שלי קנתה לעצמה סמארטפון לא מזמן ונחשפה בפעם הראשונה לפלאי האינטרנט, אני מקבל ממנה עכשיו תמונות וסרטונים "מצחיקים" בווטסאפ - ככה בדיוק הרגיש לי לשמוע את השדרנים מדברים על קייסי וקיידן פה. 
לקחת את הגימיק הזה ולזרוק אותו לפח.
אותו דבר לגבי החתונה של דקסטר לומיס ואינדי הארטוול - לפח. 

הראיונות של אודסי ג'ונס ושל כרמלו הייז היו אחלה בשביל לבסס קצת יותר את האישיות של שניהם. אני אוהב את זה שכרמלו לא מתייחס לעצמו וגם לא ממש מוצג בתור "אנדרדוג". ג'ונס מצד שני... מרגיש לי שהוא מקבל חומר שנועד לגרום לו להיות ג'ון סינה השחור. חשיבה חיובית ושיט. 
הקרב בניהם היה ממש אחלה ועשה עבודה טובה בלכסות על החסרונות של ג'ונס. לא ציפיתי שכרמלו ינצח, אבל זו הפתעה דיי חיובית. כרגע הוא חד משמעית טאלנט איכותי ושלם יותר. ג'ונס לדעתי יהיה ברוסטר הראשי לפני 2022. 

אחלה דביוט לKLR בNXT ארה''ב. מתאבקת מאוד אנדרייטד שהרגישה קצת מוחבאת בNXT UK. היא תהיה אחלה פיוד לגונזלס, אבל לא יודע כמה עתיד יש לה מעבר לזה לצערי. היא לא הטייפ של וינס. ההשוואה הכי טובה בשבילה זה שיינה בייזלר, ותראו איפה היא סיימה.
חייב להגיד שהגיר של ולנטינה פרוז נראה לא פרקטי בשיט וכל השטיק של הקרנבל פשוט צועק "ג'ובר". היא צריכה לחשוב על משהו אחר בשביל הדמות שלה.

סמואה ג'ו הוא אלוף ראשי מושלם - כשהוא יוצא וקורא לאנשים לאתגר אותו, אני מריץ בראש אופציות שונות לקרבות שונים שאני רוצה לראות. זה לא היה קיים עם הסניצקי שהיה שם לפניו. 
ג'ו-צ'אמפה, ג'ו-דאן, ג'ו-אוריילי. כל אלה נשמעים כמו פיודים מעולים בשבילו. זה חומר לריין סבבה של חצי שנה. 
רק לא ג'ו-LA נייט, הוא היה מיותר בסגמנט הזה.

המאין אבנט היה קרב שלשות דיי סטנדרטי. רסלינג טוב, אבל אחרי הברול בחניה בשבוע שעבר הפיוד הזה היה צריך משהו גדול יותר. בטח ובטח שזה לא היה צריך סיום ברול אפ. אני שונא כשיש פיוד דמים עם אנשים שמנסים לרצוח אחד את השני - ואז זה מגיע לזירה והם מנסים להצמיד אחד את השני ל3 ברול אפ. 
ברור שזה לא הבלואו אוף, במיוחד עם התוספת החדשה ללגאדו, מקווה שלא יאכזבו כשיגיע הזמן לסיים את הפיוד הזה.
שבוע שעבר היה מעולה בפרונט הזה, והשבוע הם פשוט אכזבו.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
08-25-2021, 10:17 AM
(08-25-2021, 07:44 AM)Adam Cole כתב:  
(08-24-2021, 11:32 PM)Didiwe כתב:  
(08-24-2021, 08:10 PM)lidoradir כתב:   
וואר גיימס?

השנה זאת תהיה הפעם הראשנה שוואר גיימס מתקיים (אם בכלל) ללא UE, חור בלב.

אני לא יודע אם NXT תשאר במתכונת שלה עד אז, ככה שאני לא יודע אם בכלל האירוע הזה יצא לפועל, אבל אם כן, אז במידה ואנחנו לוקחים את הרוסטר הנוכחי אני הייתי הולך על: פיט דאן, רידג' הולנד ואוני לורקן נגד תומאסו צ'אמפה, טימות'י ת'אצ'ר ו...ג'ו?(?) נגד היט רואו/לגאדו דל פנטזמה.

אני דווקא חושב שיהיה 2 אחד היט ראו נגד, לגאדו דל פנטזיה והשני
רידג הולנד אוני לורקן פיט דאן דני ברוץ נגד טימותי תאצר ואוריילי ולא יודע מי האחרון
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
08-25-2021, 10:20 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-25-2021, 10:20 AM על ידי The Tribal FISH.)
(08-24-2021, 08:10 PM)lidoradir כתב:  [Image: 20210823_NXT_Match_HitRowLegamo_FC_tonig...92248b.jpg]

אלוף מיליון דולר החדש קמרון גריימס וטד דיביאסי יוצאים מלימונזינה ונכנסים לאולם, השניים מדברים על ההתפתחות בחברות שלהם בחודשים האחרונים, דיבאיסי אומר שגריימס הוא האיש הנכון להמשיך את המסורת של המיליון דולר, גריימס ודיביאסי צועקים ביחד את הקאצ'פרייז To The Moon ואז נופל כסף על הקהל כאשר הפרצוף של גריימס נמצא עליו.

מאחורי הקלעים דקסטר לומיס ואינדי הארטוול מתראיינים, הם נשאלים לגבי תאריך לחתונה שלהם, הם עונים שהחתונה תתקיים ב-14 לספטמבר בפרק של NXT.

קייסי קאטנזרו וקיידן קרטר ניצחו את ג'יג'י דולין ג'ייסי ג'יין, קיידן וקייסי ניצחו את הקרב אחרי קומבו של נקברייקר ו-450 ספלאש.

אלופת הנשים של NXT ראקל גונזאלס מתראיינת מאחורי הקלעים, היא אומרת שהיא חיכתה להגעה של קיי לי ריי ל-NXT, פרנקי מונט מגיעה לצד רוברט סטון וג'סי קמיאה, מונט אומרת לראקל גונזאלס שהיא רוצה את אליפות הנשים של NXT.

קיי לי ריי ניצחה את ולנטינה פרוז, ניצחון בסקוואש.

גמר טורניר הפריצה
כרמלו הייז ניצח את אודסי ג'ונס, הייז הצמיד את ג'ונס לניצחון בג'קנייף, אחרי הקרב ויליאם ריגל מברך את כרמלו הייז על הניצחון ומעניק לו חוזה, הייז אומר שזה מוקדם מידי להגיד את איזה אלוף הוא יאתגר.

פיט דאן, אוני לורקן, דני בורץ' ורידג' הולנד מאחורי הקלעים, הולנד אומר שהוא סיים את תאצ'ר והבא בתור הוא צ'אמפה.

איון קווין ניצח את בואה, טיאן שאה הסיחה את דעתו של בואה וגרמה לו להפסיד.

מאחורי הקלעים ויליאם ריגל וג'וני גרגאנו מדברים, ג'וני רוצה שריגל יבטל את החתונה של אינדי הארטוול ודקסטר לומיס, אל איי נייט מגיע והשלושה צועקים אחד על השני.

מלקום ביוונס נותן פרומו בעוד רודריק סטרונג מתאמן מאחוריו, ביוונס אומר שבשבוע הבא יהיה אתגר פתוח של רודריק סטרונג, אחר כך ביוונס מכריז על רודריק סטרונג כאלוף הלא מוכתר של משקל קל.

מוכרז לשבוע הבא :
- אתגר פתוח של רודריק סטרונג.
- אלוף NXT UK החדש איליה דרגונוב יופיע.
- רידג' הולנד נגד תומאסו צ'אמפה.

לגאדו דל פנטזמה ניצחו את היט רו, סאנטוס אסקובר הצמיד לניצחון את אייזה סוורב סקוט, לקראת סוף הקרב בי פאב תקפה את אסקובר כאשר השופט לא ראה, אישה לא מזוהה יצאה החוצה ותקפה את בי פאב בעזרת נשק.

יש גם קטע שדיוק הדסון וקייל אוריילי נכנסים לברול
הגב
The following 1 user Likes The Tribal FISH's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 08:14 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר