09-27-2021, 08:47 PM
![[Image: Ceq4dIE.png]](https://i.imgur.com/Ceq4dIE.png)
מתאבק השבוע :
מתאבקת השבוע :
טאג/סטייבל השבוע :
קרב השבוע :
פרומו/סגמנט השבוע :
תוכנית השבוע :
הפתעת השבוע :
אכזבת השבוע :
למה אתם מצפים בשבוע הבא :
|
דיון| סיכום שבוע ברסלינג 20-26/9
|
|
09-27-2021, 08:47 PM
![]() מתאבק השבוע : מתאבקת השבוע : טאג/סטייבל השבוע : קרב השבוע : פרומו/סגמנט השבוע : תוכנית השבוע : הפתעת השבוע : אכזבת השבוע : למה אתם מצפים בשבוע הבא :
09-27-2021, 08:58 PM
מתאבק השבוע : בריאן דניאלסון. איזה קרב.
מתאבקת השבוע : בריט בייקר. לא היה קרב מעולה, אבל לא מצליח לחשוב על מישהי שתתעלה עליה. מקווה שטאי קונטי או אנה ג'יי ישנו את דעתי שבוע הבא. טאג/סטייבל השבוע : סופרקליק עם קרב נהדר שפתח את התאבון לשילוב שלהם. קרב השבוע : דניאלסון-אומגה. פרומו/סגמנט השבוע : אני אפתיע עם מתאבקי הMMA בראמפייג'. לדעתי הדבר הקטן הזה יהיה משהו גדול בהמשך שיהיה שווה לחזור אליו. תוכנית השבוע : דינמייט קל. הפתעת השבוע : WWE הצליחו למצוא דרך בה הם מצליחים לגרום לריינס להימאס על הקהל. אכזבת השבוע : אירוע חוקי אקסטרים ללא קרבות אקסטרים. למה אתם מצפים בשבוע הבא : רוצ'סטר. ![]()
09-27-2021, 10:08 PM
מתאבק השבוע : דניאלסון
מתאבקת השבוע : ביאנקה בלייר טאג/סטייבל השבוע : בלודליין קרב השבוע : דניאלסון-אומגה פרומו/סגמנט השבוע : CM פאנק - דיינמייט תוכנית השבוע : דיינמייט הפתעת השבוע : לא הופתעתי מכלום השבוע אכזבת השבוע : הטמטום באקסטרים רולז עם הדימון למה אתם מצפים בשבוע הבא : המשך הפיוד בין בריאן לאומגה
09-27-2021, 10:30 PM
מתאבק השבוע : בריאן 'חולצה לבנה' דניאלסון
מתאבקת השבוע : ניקח את אנה ג'יי טאג/סטייבל השבוע : טים טאז בפער קרב השבוע : חחחחחח אומגה/דניאלסון פרומו/סגמנט השבוע : דומיניק מסטיריו מדבר עם ריי ואז מדבר לעצמו תוכנית השבוע : דינמייט, ואז ראמפייג', ואז NXT, ואני מניח שאין תכניות אחרות ברסלינג.. הפתעת השבוע : AEW טובים יותר משציפיתי אכזבת השבוע : WWE גרועים יותר משחששתי, הלך הדימון למה אתם מצפים בשבוע הבא : כל מה שקשור לAEW.. חוץ מקודי. כרמלו הייז. בי פאב. צוות הקריאטיב של WWE מנסה להסביר את הטעות שלהם מאקסטרים רולז.
09-27-2021, 10:50 PM
מתאבק השבוע : רומן ריינס. היה שותף ל-4 קרבות טובים השבוע, חבל רק שזה נגמר כמו שזה נגמר.
מתאבקת השבוע : ליב מורגן. אני אציין לטובה את אנה ג'יי שהיא מעולה, נראית מדהים וגם נולדנו באותו יום אז כמובן שאני אחבב אותה יותר. טאג/סטייבל השבוע : האליט. קרב השבוע : אומגה-דניאלסון. פרומו/סגמנט השבוע : מאבק בין רולינס לבין פאנק, אני אלך על פאנק. תוכנית השבוע : דיינמייט. הפתעת השבוע : סשה בנקס. אכזבת השבוע : הסיום של ריינס-באלור. למה אתם מצפים בשבוע הבא : דיינמייט, אדג' חוזר, אוטיס נגד האוסוס, וגם מעניין אותי לראות מה הולכים לעשות עם באלור בסמאק.
09-28-2021, 03:41 PM
מתאבק השבוע :
רומן ריינס בפער, שבוע אדיר שלו, הרבה קרבות חזקים, בקלות מגיע לו. לאשלי במקום השני, מפלצת, סוס עבודה. מתאבקת השבוע : בקי לינץ', כמה טוב שוב לראות אותה בזירה, הופעה נהדרת שלה באקסטים רולז. טאג/סטייבל השבוע : הבלודליין, ריינס כל קרב בצבע, האוסוס דפקו חתיכת קרב נגד הסטריט פרופטס, הבלודליין בלבל אחר. קרב השבוע : 1. רומן ריינס נגד ביג אי נגד בובי לאשלי, נכנס בקלות לרשימה שלי של קרבות השנה, קרב מטורף. 2. רנדי אורטון נגד AJ סטיילס, קרב בקלאיבר של רסלמניה. 3. רומן ריינס נגד הדימון פין באלור. 4. ביאנקה בלאייר נגד בקי לינץ'. 5. הבלודליין נגד הניו דיי. פרומו/סגמנט השבוע : בקי לינץ' וביאנקה בלאייר מסמאקדאון האחרון, יופי של פרומו הן נתנו. תוכנית השבוע : ראו. הפתעת השבוע : - סשה בנקס חוזרת באקסטרים רולז. - רידיק מוס חי. אכזבת השבוע : אין לי מה לרשום כאן השבוע. למה אתם מצפים בשבוע הבא : לאשלי נגד ביג אי על אליפות ה-WWE, קרבות אליפות בנקסטי 2.0, הפאקינג דראפט מתחיל בסמאקדאון, יהיה שמח. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|