Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 31 32 33 34 35 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Full Gear 2021

עמודים (7): 1 2 3 4 5 ... 7 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Full Gear 2021
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-14-2021, 10:22 AM
[Image: Untitled_55.png]

ביי אין:
היקארו שידה ות'אנדר רוזה ניצחו את ג'יימי הייטר וניילה רוז. שידה הצמידה את רוז ברול-אפ.

האירוע עצמו:
קרב 1:
MJF ניצח את דארבי אלן לאחר שקיבל אגרוף מהדיימונד רינג.

קרב 2: אליפות הזוגות של AEW:
הלוצ'ה ברוס ניצחו את FTR ושמרו על האליפות.

קרב 3: גמר טורניר האלימינייטר.
בריאן דניאלסון ניצח את מירו בהכנעה.

קרב 4: הכרעות בכל מקום.
כריסטיאן קייג' וג'ורסיק אקספרס ניצחו את הסופרקליק. גא'נגל בוי הצמיד לאחר שהכה בכיסא את מאט על הרמפה.

קרב 5:
קודי רודס ופאק ניצחו את מלאכי בלאק ואנדראדה אל אידולו.

קרב 6: אליפות הנשים של AEW.
בריט בייקר ניצחה את טאי קונטי ושמרה על האליפות.

קרב 7:
CM פאנק ניצח את אדי קינגסטון.

קרב 8: מיניאפוליס סטרייט פייט.
האיינר סירקל ניצחו את אמריקן טופ טיים ואנשי השנה.

קרב 9: אליפות העולם של AEW.
האנגמן אדם פייג' ניצח את קני אומגה וזכה באליפות העולם. האנגמן הצמיד את אומגה לאחר 2 באק-שוט לרייט.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-14-2021, 10:36 AM
התוצאה של הסופר קליק נגד גורסיק אקספרס קצת מוזרה
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
11-14-2021, 01:53 PM
טוב אז זה היה... ארוך. שמן. מעייף. אם חששתי שהקארד המפוצץ בעייתי אז טוני קהאן החליט לתת לכל קרב 20 דקות כדי עוד יותר להתיש אותי. זה הרגיש כמו הימים שהיית צריך להסניף שורת קוק כדי לעקוב אחרי מה שהולך בדיינמייט.
בערך בקרב הרביעי כבר הייתי עם הלשון בחוץ. רק קהאן עצמו יכול להסביר למה IC/ATT היו צריכים לקבל כל כך הרבה זמן.
זאת בעיה רצינית עם AEW והאירועים שלהם. בעיניי היו להם יותר אירועים חלשים/בינוניים מאירועים טובים, וכמעט תמיד המיינאיבנטים מרגישים כמו afterthought. זה מבורך שכולם במיינדסט של לגנוב את ההצגה אבל בסופו של דבר אנשים קונים את ה-PPV בשביל המיינאיבנטים. ועד שאתה מגיע לקרבות המרכזיים אתה רואה 5-6 קרבות כשכל אחד מהם עם כמות ריברסלס/קיקאוטס/סופרקיקים של טייקר-מייקלס ברסלמניה 26.

אבל אולי הבעיה בי כי אני רואה שאנשים מאוד נהנו מהאירוע וכאלו שהולכים אפילו על ציון של 9-10. שזה יהיה ברור, במיקרו הייתה כאן איכות נהדרת של רסלינג וכנראה אם אצפה בכל אחד מהקרבות ביום שונה אז אהנה מהם מאוד. אבל כשצופים בהכל ביחד, ברצף... וואלה, זה יותר מדי. בשבילי לפחות.

וכדי שלא לגמרי אצא חמוץ בהודעה שלי:

האופנר היה נהדר. שואוקייס מושלם לעתיד של AEW. דינמיקה ברורה של היל ופייס, אחלה רסלינג, סיום קלאסי - הכל לפי הספר. דארבי מדהים.
דניאלסון-מירו התחיל לאט אבל השתפר ככל שהמשיך. זה היה יכול להיות הרבה יותר טוב אבל עדיין אחלה קרב. הם ממש הולכים עד הסוף עם הצוואר הבעייתי של מירו. מעניין איך הוא יתגבר על זה, קייפייב-wise.
פאנק-קינגסטון היה נהדר. גם המיינאיבנט. קיוויתי שלא אצטרך יותר לראות את כישורי המשחק של מאט ג'קסון ועוד פרק בטלנובלת האליט אבל חוץ מזה היה אחלה ושמח שהם לא הגזימו עם השנינגז.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 1 user Likes WhoIsYourHero's post:
  • frankie say relax
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
11-14-2021, 03:22 PM
בגדול אני מצטרף לאביב שסיכם את זה בצורה יפה - כשבוחנים כל קרב בפני עצמו היה אירוע טוב מאוד, אבל במבט כולל זו הייתה עוגה גדולה מדי לבלוע, שזה לצערי בדיוק מה שחששתי שיקרה. אחד הדברים שעבדו מצויין ב-All Out לעומת האירוע הזה היה האיזון הנכון של הקארד, בעוד שכאן הם ניסו לתת גז בפול גיר בלי הפסקה, ותמיד מתישהו המנוע יתחמם. ארבעת הקרבות הראשונים לצורך העניין גרמו לי להרגיש שאני רץ מרתון בספרינט, עד שבאיזשהו שלב התחלתי להתחנן לאיזו כניסה של קודי, גלוק, סגמנט מאחורי הקלעים, טאי קונטי, דן למברט, זירה מתפוצצת, משהו שייתן דקה לנשום ולעכל את הדברים.

ולאירוע עצמו:

דרבי-MJF היה אחד משני קרבות הערב ומרגיש כמו הופעה מכוננת של MJF. הוא הולך ומשתבח כוורקר ומכין את עצמו כמו שצריך להיות הטופ גאי של החברה. דרבי ממשיך לבסס את עצמו בתור היריב המושלם שיכול לגרום לכל אחד לצאת מיליון דולר. המינוס היחיד כאן אם תרצו הוא שהקרב היה כל כך טוב עד שהוא קבע רף מאוד גבוה, ולמעשה הכתיב את הדינמיקה הקשה של הקרבות שהגיעו אחריו. למעט קרב אחד, אני לא חושב שהיה משהו באירוע שהצליח להתעלות עליו.

לקרב על אליפות הזוגות היו את הרגעים שלו, שזה במילים אחרות כל רגע שבו ריי פיניקס היה בזירה (לא ימאס לי אף פעם לכתוב כמה שהוא טוב) וכמובן הטרי אמיגוס שזה הצ'יפ פופ הכי קל בעולם, אבל אחד שהיה מתבקש בערב כזה. הבעיה הייתה שככל שהקרב התקדם הוא נהיה מבולגן וכאוטי, ולא בקטע טוב. מצחיק אותי שהם ניסו לבסס סיום שבו האדם הלא חוקי הוצמד בזמן שבתכל'ס לי בעצמי לא היה שמץ של מושג מי המתאבקים החוקיים באותו רגע. ובכלל, מה בדיוק FTR ניסו להשיג בקייפייב עם הקטע של המסיכות? זה פשוט היה מוזר ולא ברור. וכמו שאני אומר תמיד, אם מתכוונים לעשות סיום בולשיט, אפשר ורצוי לעשות את זה ב-10 דקות ולא ב-20.

בריאן-מירו היה קרב שקצת נבלע, ותכל'ס חוץ מהסיום (שאותו דווקא אהבתי) אני לא זוכר ממנו יותר מדי. הופעה די רגילה בסטנדרטים של בריאן, שזו אמנם רמה גבוהה, אבל לא משהו יוצא דופן ביחס למה שהיה אפשר לצפות. היו לי קצת לבטים לפני, אבל ברגע שראיתי את המיקום של הקרב הבנתי שבריאן לוקח כאן בלי ספק. זה לא הרגיש כמו הערב שבו הוא מפסיד. מירו יהיה בסדר. 

ספירות בכל מקום היה כמובן הספוטפסט האלים שאפשר היה לצפות, אם כי קשה לי להגיד שהקרב היה איזה ספקטקל יוצא דופן כשרק לפני חודשיים הבאקס והלוצ'ות נתנו אחד דומה ויותר טוב שהפך לאחד מקרבות השנה. ספציפית שווה בכל זאת לציין כאן את אדם קול שאכל מכות ובאמפים כמו משוגע לאורך כל הקרב. צפיתי את הניצחון של הדינזואורים בזכות בדיקה פשוטה של מפגשי העבר ביניהם שהראתה שבכל קומבינציה אפשרית האליט תמיד ניצחו אותם בחודשיים האחרונים, אז זה היה צריך להתהפך מתישהו. אני לא חושב שזה באמת מוריד במשהו מהסופרקליק, בטח לקראת העתיד שכנראה מצפה להם.

קודי וחברים זה קרב שגרם לי לעשות 360 מעלות בדעה שלי עליו מהרגע שהוא התחיל עד הסיום. לפני האירוע חשבתי שהוא בכלל לא צריך להיות בקארד, אבל במהלך הקרב דווקא התחלתי לשמוח שהנה, מגיע קרב שמציג ווייב שונה לעומת אלו שקדמו לו. קודי קיבל את ההיט המשמח הרגיל ואפילו עשה רושם בכמה רגעים שהוא מתגרה בקהל, הם בנו יפה את חוסר התיאום בין הזוגות שעל הנייר היה אמור לגרום לאחד מהם להפסיד ולהתהפך - ואז הקרב פשוט נגמר בניצחון פייסי רגיל בלי שמשהו מהדברים האלו באמת קיבל פייאוף. אז כן, בדיעבד זה לגמרי קרב שהיה צריך להיות בדיינמייט. בלאק לצערי כרגע הוא מתחרה ראוי בתור ההתחלה הכי מאכזבת של מתאבק חדש ב-AEW. הסיבה שאני עדיין לא מאבד תקווה היא כי גם מירו לצורך העניין היה בדיוק בצרה כזו עד לא מזמן.

נשים ולמברטים היו קרבות שראיתי בחצי עין, רק אציין ששניהם (שוב) היו לא רעים, אבל ארוכים מדי. 

ואז הגיעה ההצגה של הערב מבחינתי. פאנק וקינגסטון פשוט קרעו את האולם. אני לגמרי אבין אם רוב האנשים יעדיפו את דרבי-MJF, אבל זה היה בדיוק מסוג הקרבות שאני אוהב - מלחמה סטיפית שגורמת לך לרגע לשכוח לגמרי שהעסק הזה מבוים. לפעמים לא צריך אתלטיות, ספוטים, נירפולס או הארדקור, אלא רק שני פרפורמרים מעולים עם טונות של היט ביניהם (הפיוד הזה בן שבוע כן?) וקהל שיאכל מהיד שלהם כמו גדול. והמדהים הוא שהם עשו את כל זה ב-11 דקות של אקשן. אני מקווה שיש כמה מתאבקים ברוסטר שרשמו הערות. אה כן, ופאנק עם ה-Five moves of doom היה פשוט אקט מבריק. BITW.

המיין איבנט לא היה הקלאסיקת חמישה כוכבים שאולי ציפו שהוא יהיה, בין היתר לאור העובדה שהוא הגיע אחרי 4 שעות ועם קהל מותש לגמרי, אבל הדקות האחרונות שאבו אותי לגמרי ולכן מבחינתי הם עשו את העבודה. זה לא היה הקרב המושלם, אבל זה כן היה הסיום המושלם, ואולי אפשר לקרוא לזה טלנובלה, אבל כשמאט נתן את ההנהון הזה להאנגמן - הרגשתי את זה. הריין של קני נבנה על זה שתמיד מישהו מהאליט נמצא שם לעזור לו מתחת לשולחן ולגנוב ניצחון, ולכן אובדן האליפות הגיע ברגע שהשותפים שלו סירבו לרמות בשבילו פעם נוספת. הקאץ' הוא שזה לא הגיע מתוך איזשהי התהפכות, הבאקס לא התערבו לטובת פייג' וגרמו לקני להפסיד, אלא בחרו פשוט לתת להאנגמן צ'אנס הוגן להוכיח את עצמו ושהאיש הטוב יותר ינצח. בלי ציניות, זה באמת סיפור יפה.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
11-14-2021, 04:16 PM
[Image: E9-F17-DE0-D693-40-D6-889-B-03-F03-CF2-EAF3.jpg]

All Out הראשון. ארבעת האלופים הראשונים של AEW בסדר כרונולוגי.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 4 users Like RoeeHardy's post:
  • DarkArts, DGRI96, Kamigoye, KillSwitch
חפש
הגב
Elvis מנותק
Rookie
*
תגובות: 62
אשכולות: 2
Likes Given: 8
הצטרף בתאריך: Oct 2021
11-14-2021, 04:16 PM
אני ממש אהבתי את האירוע בין היתרונות של לא לצפות בלייב שאתה לא מרגיש 4 שעות של לייב דילגתי רק על כמה קטעים מהאינר סירקל נגד ATT וקצת מהבנות השאר היו טובים מאוד
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-14-2021, 05:14 PM
אירוע מעולה לדעתי , AEW כול PPV נותנים קארד מעולה והפעם גם עם עלילות ממושכות של מספר קרבות ועוד קרב אחד שנבנה תוך שבוע אבל עם הייפ ענק , סיום מעולה לאירוע שאף אחד לא ציפה לו.

דרבי נגד MJF – קרב מעולה של השניים אין ספק שהם חלק גדול מהעתיד של הארגון , קרב קלאסי של הטוב נגד הרע , אהבתי ש MJF השתמש בסקורפיון של סטינג על דרבי ושדרבי עבד הרבה זמן על הברכיים של MJF , הדקות של ה 200 ספירות ל 3 וסיום עם קוד רד( לפחות ככה השדרן קרא לזה ) היה מטורף , סיום מעולה.

Ftr נגד הלוצ'ה בראדרס – אלופי AEW נגד אלופי AAA ( אהבתי את הקטע של שיתוף הפעולה והחלפות חגורות בין הארגונים ) – כול קרב של פיניקס ופאנטה הוא מעולה לא משנה אם זה על אליפות בזוגות או סינגלים , השילוב של ארבעתם בזירה היה טוב בעיקר בגלל העלילה של הפסד החגורות של לוצ'ה ל FTR כי סגנון ההיאבקות שלהם שונה אבל לא היו פקשושים והיה כיף לצפות בהם , הבוז שהם חטפו מהנסיון ל 3 אמיגוס היה חזק.

מירו נגד דניאלסון – קרב שעניין גם לפני אבל אחרי שהפרשנים אמרו בתחילת הקרב שבראיין לא ניצח מעולם את מירו\רוסב זה הפך להיות מותחל יותר , הקרב היה צפוי של זריזות של בראיין מול חוזק של מירו , האכזריות של מירו היתה לאורך כול הקרב ורק בגלל ההייפ הגדול שיש על בראיין לדעתי הוא ניצח , כנראה שמירו ימתין שלנה תצטרף אליו ואל AEW כדי לקבל פוש יותר גדול...היה פקשוש עם ה DDT בסוף אבל בקטנה.

קול והיאנג באקס נגד כריסטיאן והג'רסיק אקספרס – חבל לי שכריסטיאן חזר ל AEW היה צריך להמשיך עוד קצת באימפקט ולחזור אחרי פול גיר , קרב שלשות שלא ציפיתי ממנו הרבה חוץ ממלא סופר קיק ,אבל טעיתי והיה קרב מהנה ביותר קול וכריסטיאן היו ברבה במוקד כנראה הפיוד הבא של שניהם.. אדם קול משתלב עם היאנג באנקס הרבה יותר טוב מאומגה לדעתי...WWE צריכים ללמוד שלא צריך יותר מסולם אחד פח אחד ושני שולחנות לעשות קרב טוב...קונצ'רטו של ג'ונגל בוי סיים את הקרב המעולה הזה.

אנדראדה ובלאק נגד קודי ופאק – ארבע מתאבקים שנראה שאיבדו את הדרך , אהדת הקהל או הכותבים , בגלל אובר סטאר כרגע מצאו מתאבקים מעולים כמו פאק בלאק ואנדראדה את עצמם בלי עלילה אמיתית וסתם דחפו אותם לקרב הזוגות הזה כשנראה שנבנה במיוחד לקודי , מקווה שבלאק יצא מהקרב הזה לדרך חדשה לגבי השלושה האחרים בטח פיוד בין קודי ופאק ל FTRולגבי אנדאדה אני לא בטוח איפה הוא נכנס כרגע....לא צפיתי באופן רציף בקרב בגלל קודי אבל לא הופתעתי שניצח .

טאי קונטי נגד ברייט בייקר – עוד קרב שנבנה הרבה זמן , עוד יוצאת WWE ש AEW בנו אותה מעולה , קונטי נראית טוב...גם בזירה , חסר לה נסיון משחק אבל אין ספק שהיא תהיה שחקנית ראשית על האליפות בעתיד , בייקר עם קרב לא מהטובים שלה ניצחון ברול אפ מקווה שהתיים יפגשו עוד בעתיד.

פאנק נגד קינגסטון – אולי הקרב שחיכו לו יותר מהקרב על האליפות , פתיחה מעולה פאנק נכנס לזירה בלי לעצור ברמפה , אדי עם פצצה על ההתחלה והברול מתחיל עם משיכות באוזן ונשיכות של קינגסטון , פאנק עם הקרב השישי ב AEW מתחיל להיכנס לכושר אבל עדיין זה לא זה מה גם שקיבל בוז מהקהל לאחר כמה זמן הקהל מתפצל בין שני מחנות אוהדים ושומעים קריאות של אדי וגם של פאנק.
אדי לקח את הקרב לסגנון אלים עם הרבה זמן קרב מחוץ לזירה ,הקטע הענק אולי של הערב עם עקיצה של פאנק לסינה , מראש ידענו שפאנק לא בכושר שהיה ואדי מטבעו איטי ולכן הקרב לא היה מהיר אלא התבסס יותר על אלימות,כאוס ובלאגן ועל המשחק המעולה של פאנק עם הקהל.

אינר סירקל נגד אמריקן טופ טים – לא יודע אני אישית לא חיכיתי כול כך לקרב בגלל שמאסתי בקרבות מרובי משתתפים של האינר סירקל , הגיע הזמן לתת לסמי את הראן שלו עם החגורה בלי קשר לאינר ולתת לסנטנה ואורטיז הזדמנות לפיוד על החגורות ברגע שיעברו להילים.
כמובן שכולנו ידענו שהמנג'ר של טופ טים לא יכנס לזירה עד הסוף וגם אם כן זה יהיה לזמן קצר , בגדול הקרב היה בלאגן גדול , ולדעתי הוא הקרב הכי פחות טוב של האירוע.

ג'יי ליטל מגיע ל AEW , הכשרונות של ROH מתחילים להתפזר , מעניין לראות אך מישהו שהיה אלוף גם ב ROH וגם ב TNA מצליח להיכנס למשבצת ב AEW לעומת אלופים כמו בראיין,פאנק,מירו,כריסטיאן שהגיעו מ WWE

קני אומגה נגד אדם פייג' – עוד קרב עם עלילה ארוכה שהתפתחה עוד מתקופתם כאלופי זוגות , קרב שהרבה חיכו לו ...הקרב שבו פייג' אמור להיות האלוף החדש , ברבע שעה הראשונה היה קרב טוב לא ברמה שהייתי מצפה משניהם אבל עדיין היו מהלכים יפים של שניהם , ברבע שנה השנייה המומנטום השתנה ואומגה ופייג' התחילו להפציץ ארסנל אבל נראה שהקהל היה מאוד אדיש בקרב הזה...כמובן שהשופט גם חייב לחטוף פצצה וקאליס מנסה לפגוע בפייג' מאחור...5 דקות אחרונות היה מעולה ...הרגע שהיאנג באקס הגיעו ונתנו לפייג' לנצח היה רגע גדול.
[Image: 625140151.png]
הגב
The following 1 user Likes RVD's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
TheRedScarf מנותק
Day One Ish
תגובות: 190
אשכולות: 0
Likes Given: 225
11-14-2021, 07:11 PM
(11-14-2021, 03:22 PM)RoeeHardy כתב:  בגדול אני מצטרף לאביב שסיכם את זה בצורה יפה - כשבוחנים כל קרב בפני עצמו היה אירוע טוב מאוד, אבל במבט כולל זו הייתה עוגה גדולה מדי לבלוע, שזה לצערי בדיוק מה שחששתי שיקרה. אחד הדברים שעבדו מצויין ב-All Out לעומת האירוע הזה היה האיזון הנכון של הקארד, בעוד שכאן הם ניסו לתת גז בפול גיר בלי הפסקה, ותמיד מתישהו המנוע יתחמם. ארבעת הקרבות הראשונים לצורך העניין גרמו לי להרגיש שאני רץ מרתון בספרינט, עד שבאיזשהו שלב התחלתי להתחנן לאיזו כניסה של קודי, גלוק, סגמנט מאחורי הקלעים, טאי קונטי, דן למברט, זירה מתפוצצת, משהו שייתן דקה לנשום ולעכל את הדברים.

ולאירוע עצמו:

דרבי-MJF היה אחד משני קרבות הערב ומרגיש כמו הופעה מכוננת של MJF. הוא הולך ומשתבח כוורקר ומכין את עצמו כמו שצריך להיות הטופ גאי של החברה. דרבי ממשיך לבסס את עצמו בתור היריב המושלם שיכול לגרום לכל אחד לצאת מיליון דולר. המינוס היחיד כאן אם תרצו הוא שהקרב היה כל כך טוב עד שהוא קבע רף מאוד גבוה, ולמעשה הכתיב את הדינמיקה הקשה של הקרבות שהגיעו אחריו. למעט קרב אחד, אני לא חושב שהיה משהו באירוע שהצליח להתעלות עליו.

לקרב על אליפות הזוגות היו את הרגעים שלו, שזה במילים אחרות כל רגע שבו ריי פיניקס היה בזירה (לא ימאס לי אף פעם לכתוב כמה שהוא טוב) וכמובן הטרי אמיגוס שזה הצ'יפ פופ הכי קל בעולם, אבל אחד שהיה מתבקש בערב כזה. הבעיה הייתה שככל שהקרב התקדם הוא נהיה מבולגן וכאוטי, ולא בקטע טוב. מצחיק אותי שהם ניסו לבסס סיום שבו האדם הלא חוקי הוצמד בזמן שבתכל'ס לי בעצמי לא היה שמץ של מושג מי המתאבקים החוקיים באותו רגע. ובכלל, מה בדיוק FTR ניסו להשיג בקייפייב עם הקטע של המסיכות? זה פשוט היה מוזר ולא ברור. וכמו שאני אומר תמיד, אם מתכוונים לעשות סיום בולשיט, אפשר ורצוי לעשות את זה ב-10 דקות ולא ב-20.

בריאן-מירו היה קרב שקצת נבלע, ותכל'ס חוץ מהסיום (שאותו דווקא אהבתי) אני לא זוכר ממנו יותר מדי. הופעה די רגילה בסטנדרטים של בריאן, שזו אמנם רמה גבוהה, אבל לא משהו יוצא דופן ביחס למה שהיה אפשר לצפות. היו לי קצת לבטים לפני, אבל ברגע שראיתי את המיקום של הקרב הבנתי שבריאן לוקח כאן בלי ספק. זה לא הרגיש כמו הערב שבו הוא מפסיד. מירו יהיה בסדר. 

ספירות בכל מקום היה כמובן הספוטפסט האלים שאפשר היה לצפות, אם כי קשה לי להגיד שהקרב היה איזה ספקטקל יוצא דופן כשרק לפני חודשיים הבאקס והלוצ'ות נתנו אחד דומה ויותר טוב שהפך לאחד מקרבות השנה. ספציפית שווה בכל זאת לציין כאן את אדם קול שאכל מכות ובאמפים כמו משוגע לאורך כל הקרב. צפיתי את הניצחון של הדינזואורים בזכות בדיקה פשוטה של מפגשי העבר ביניהם שהראתה שבכל קומבינציה אפשרית האליט תמיד ניצחו אותם בחודשיים האחרונים, אז זה היה צריך להתהפך מתישהו. אני לא חושב שזה באמת מוריד במשהו מהסופרקליק, בטח לקראת העתיד שכנראה מצפה להם.

קודי וחברים זה קרב שגרם לי לעשות 360 מעלות בדעה שלי עליו מהרגע שהוא התחיל עד הסיום. לפני האירוע חשבתי שהוא בכלל לא צריך להיות בקארד, אבל במהלך הקרב דווקא התחלתי לשמוח שהנה, מגיע קרב שמציג ווייב שונה לעומת אלו שקדמו לו. קודי קיבל את ההיט המשמח הרגיל ואפילו עשה רושם בכמה רגעים שהוא מתגרה בקהל, הם בנו יפה את חוסר התיאום בין הזוגות שעל הנייר היה אמור לגרום לאחד מהם להפסיד ולהתהפך - ואז הקרב פשוט נגמר בניצחון פייסי רגיל בלי שמשהו מהדברים האלו באמת קיבל פייאוף. אז כן, זה לגמרי קרב שהיה צריך להיות בדיינמייט. בלאק לצערי כרגע הוא מתחרה ראוי בתור ההתחלה הכי מאכזבת של מתאבק חדש ב-AEW. הסיבה שאני עדיין לא מאבד תקווה היא כי גם מירו לדוגמה היה בדיוק בצרה כזו כשהוא הגיע.

נשים ולמברטים היו קרבות שראיתי בחצי עין, רק אציין ששניהם (שוב) היו לא רעים, אבל ארוכים מדי. 

ואז הגיעה ההצגה של הערב מבחינתי. פאנק וקינגסטון פשוט קרעו את האולם. אני לגמרי אבין אנשים שיעדיפו את דרבי-MJF, אבל זה היה בדיוק מסוג הקרבות שאני אוהב - מלחמה סטיפית שגורמת לך לרגע לשכוח לגמרי שהעסק הזה מבויים. לפעמים לא צריך אתלטיות, ספוטים, נירפולס או הארדקור, אלא רק שני פרפורמרים מעולים עם טונות של היט ביניהם (הפיוד הזה בן שבוע כן?) וקהל שיאכל מהיד שלהם כמו גדול. והמדהים הוא שהם עשו את כל זה ב-11 דקות של אקשן. אני מקווה שיש כמה מתאבקים ברוסטר שרשמו הערות. אה כן, ופאנק עם ה-Five moves of doom היה פשוט אקט מבריק. BITW.

המיין איבנט לא היה הקלאסיקת חמישה כוכבים שאולי ציפו שהוא יהיה, בין היתר לאור העובדה שהוא הגיע אחרי 4 שעות ועם קהל מותש לגמרי, אבל הדקות האחרונות שאבו אותי לגמרי ולכן מבחינתי הם עשו את העבודה. זה לא היה הקרב המושלם, אבל זה כן היה הסיום המושלם, ואולי אפשר לקרוא לזה טלנובלה, אבל כשמאט נתן את ההנהון הזה להאנגמן - הרגשתי את זה. הריין של קני נבנה על זה שתמיד מישהו מהאליט נמצא שם לעזור לו מתחת לשולחן ולגנוב ניצחון, ולכן אובדן האליפות הגיע ברגע שהשותפים שלו סירבו לרמות בשבילו פעם נוספת. הקאץ' הוא שזה לא הגיע מתוך איזשהו הכרח, אלא כי הם בחרו לעשות זאת ולתת לאיש הטוב ביותר לנצח. בלי ציניות, זה באמת סיפור יפה.

אז בגדול זאת הדעה שלי.
אני אומנם נהנתי יותר מדארבי mjf ודילגתי על הנשים והקרב של קודי רודס בגלל חוסר עניין וזמן.

אני ממתין לפרק של bte ולא יודע איך ימשיכו מכאן.

הסאגה הראשונה של aew נגמרה סופית
הגב
The following 1 user Likes TheRedScarf's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
Generico מנותק
טראנקילו נדב
*
תגובות: 232
אשכולות: 1
Likes Given: 133
11-14-2021, 07:43 PM
צריך לקחת את האירוע יותר בתור קייס סטאדי לפייסינג של אירוע מאשר לבניית קארד, היה כאן את כל האלמנטים בשביל לעשות אירוע כיפי וזורם הבעיה הייתה בביצוע, היה כאן שילוב נכון של קרבות לדעתי. מעבר לזה שהקהל התחיל חם אבל דעך מהר מאוד וחבל כי זה הוריד הרבה מהקרבות והסטוריליינים, היו רגעים גדולים שפשוט לא הייתה להם תגובה.
האירוע התחיל נכון עם קרב חזק, מהיר עם מלא היט, MJF הראה שיט שלא חשבתי שהוא מסוגל לעשות, הבחור וורסטילי באמת והוא הופך להיות פול פקאג', הוא היה כלכך מגניב בקרב הזה שהוא שכנע אותי שחבוי בו פייס ראן פוטנציאלי. קרב ענק.

הפיוד של הלוצ'ה ברוס ו FTR פשוט לא טוב אין לי כבר מה להגיד, הקרב היה טוב כי זה לוצ'ה ברוס ו FTR אבל מה זה האנגל המטומטם הזה עם המסכות? יצאתי פשוט מבולבל מכל העניין הזה. זה גם בא ישר אחרי הסיום של הקרב הקודם שגם השופט מכר שהוא מבולבל, פשוט החלטה מוזרה אחרי החלטה מוזרה בכל מה שקשור לריין הזה של הלוצ'ה הברוס וחבל כי הם פשוט ענקים.

בבריאן ומירו כבר היה אפשר לראות שהקהל לא באנרגיות הנכונות לקרב מהסוג הזה, קרב מצוין כמו שמצופה ממפגש כזה אבל העייפות של הקהל הורידה את הקרב למטה.
מירו עדיין ענק ואני פאקינג מת עליו,
לדעתי הרעיון היה נכון, לוצ'ה ברוס FTR יכל להיות מהיר וכיפי יותר אבל בסוף הוא היה מבולגן, מבלבל וארוך מדי, לדעתי אם היו מחליפים בין הזוגות לסופרקליק בריאן ומירו היו מקבלים סט אפ טוב יותר.

אני נורא נהנתי מסופרקליק וג'ורסיק אקספרס, אני חושב שזה היה מהיר, מגניב, כיפי ולא ארוך מדי. השוטינג סטאר פרס של לוצ'הזורוס היה ענק והמכירה של ג'אנגל בוי הייתה מושלמת מעבר לזה הסיום זה משהו שיכול לקרות רק ברסלינג, רגע מחמם לב שבו הכוכב הצעיר לוקח כיסא מהמנטור שלו כדי למעוך את הראש של היריב שלו. מושלם.

ואז הגיע קודי וחברים, בחירה הזויה לקרב באירוע אני לא מצליח להבין למה זה כאן, אין כאן שום סיפור שמצדיק קרב באירוע בתצורה כזאת והסיום לא קידם שום סטוריליין. הזוי, הסוף מעך לגמרי את הקהל מילא אם קודי היה אוכל את הפין או שזה היה קרב קצר או משהו, פשוט לא טוב. פאק עדיין אדיר אבל יכול להיות אלוף ענק בעתיד רק שיעבור כבר לארצות הברית.

בריט וטאי היו טובות מאוד בהתחשב בנסיבות ובזה שכולם ידעו את התוצאה מראש, הקהל לא לגמרי היה כאן אבל לדעתי הן סיפקו קרב מעולה, כל הכבוד לטאי על הופעה כזאת בקרב סינגלס הראשון שלה אי פעם בכל אירוע. המון פוטנציאל.
אבל אחרי כלכך הרבה קרבות ארוכים בשלב הזה גם אני כבר טיפה וויתרתי.

ועוד אחרי זה מגיע הקרב שהכי פחות עניין אותי ומודה שפשוט לא הצלחתי להישאר בפוקוס, אולי זה פשוט כמה שלא אכפת לי מאמריקן טופ טים אבל אני מניח שגם אם היה לי אכפת אחרי 3 וחצי שעות לא הייתי מצליח להפיק ממנו את המיטב. באסה, זה יכל לעבוד טוב בתור פשוט קרב קצר ומבדר אבל היה צריך להוציא את כולם אובר ולהביא לכולם ספוטים ובאירוע כזה זה פשוט לא עובד. כן היה מספק לראות את למברט מקבל מכות וראו כמה ג'ריקו התרגש מהסיום זה היה יפה לראות.
אני חושב שאחרי זה אפשר לפצל סופית את האינר סירקל, גם סאמי בתור אלוף וגם PnP טובים מדי בשביל להתערבב בתוך קרבות כאלה. יש להם דברים מעניינים יותר לעשות.

למה ג'יי ליט'ל ווטף אני לא רואה שום ספוט שהוא מוסיף בו משהו, לפחות הוא קיבל כניסה בלי שום הייפ, מקווה שהוא מבין את התפקיד שלו ושהוא לא יקבל הרבה זמן מסך נמאס לי לראות אנשים עם האשמות על תקיפות מיניות על המסך שלי.

לפחות אחרי זה הגיע קרב שקיבל בוקינג מושלם, בדיוק האורך המתאים, מלא היט, 2 פרפורמרים מטורפים, אפילו אחרי כלכך הרבה שעות של היאבקות הם הצליחו להחיות את הקהל ולשאוב אותם מאה אחוז פנימה, תענוג.

ועכשיו הגיע הזמן למיין איבנט שלמרות כל הברבור הזה על המבנה הלקוי של האירוע עדיין הצליח להיות הקרב האהוב עליי מכאן, כשהסיפור כזה חזק אין מה לעשות זה מתעלה על הכל, חבל שהקהל באירוע לא היה מאה אחוז בראש שלי.
האנגמן הצליח לרגש אותי ישר בהתחלה היה אפשר לראות את ההבנה שזה הרגע שלו עולה לו על הפנים ישר כשהוא נכנס. וברגע שקני נכנס והוא קלט את השלט על איבושי ונעצר, גאונות הניואנסים אצלו כלכך חזקים. הם סיפרו את הסיפור בצורה מושלמת לאורך הקרב ונהניתי מכל רגע, עם קהל חם יותר זה היה 5 כוכבים. חבל. השינוי בהבעת הפנים של קני כשהיאנג באקס ירדו לרגע שהוא מבין שהם לא עומדים לעזור לו היה פנומנלי הוא אשכרה טוב מדי.
בניצחון של האנגמן יש מלא מורכבויות, ברגע אחד הוא השלים את הארק שלו עם עצמו, עם קני, עם הבאקס ועם הדארק אורדר. רגעים כאלה זה מה שהופך רסלינג למדיום כלכך מיוחד ובשבילי זה היה מושלם.

בכל מקרה יצאתי מאול אאוט מורשם הכי הרבה מהמבנה והפייסינג של האירוע ומאוד מאכזב לראות קארד כזה חזק נופל על הפנים בדיוק בגלל משהו שחשבתי שיש לטוני קאהן בכיס הקטן.
סך הכל אירוע מצוין שמחזיקים אותו על הגב כמה קרבות ענקיים וסיום של הארק הכי טוב ברסלינג מאז נאיטו אבל חבל כי זה יכל להיות אירוע המילניום.
[Image: 4dc849f764bee4c2f96f98c232bc6ec7d3198699.gifv]
AniList|RYM
Never End
הגב
The following 2 users Like Generico's post:
  • RoeeHardy, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
11-14-2021, 08:48 PM
וואו, אני מותש.

הולכים להיות בדיוק 0 ראנטים בתגובה הזאת, 
בגדול יצאתי מסופק מאוד (חוץ מהעניין עם ג'יי ליט'ל), מרוצה (חוץ מההגעה של ג'יי ליט'ל) ומבסוט (חוץ מהאנגל עם ג'יי ליט'ל). 

אני בכיף אמות על הגבעה הזאת - MOTN היה דארבי מול מג'פ. 
אין דבר יותר מרענן ומתאים משני young talents, שבבירור הולכים להתאבק מלא מלא פעמים זה מול זה בעתיד, פותחים את ההיסטוריה בניהם עם שואוקייס מוחלט ומושלם לכישרונות של כל אחד מהם ולכימיה בניהם. 
ידעתי שMJF הוא לג'יט אמיתי בזירה בגלל שראיתי אותו קצת בארגונים אחרים, זה תמיד היה חסר בראן שלו בAEW - שהוא יעצור שנייה להיות מניאק, ממש לרגע, ויוכיח לכולנו שהיא לג'יט, ואז אחרכך יחזור להיות זבל של בן אדם. 

זה היה הקרב של דארבי להפסיד. מהמון סיבות.
דבר ראשון זה סטינג. אני לא מעוניין לראות את דארבי מקבל ניצחונות ענקיים מידי כל עוד הבייביסיטר שלו ממשיך להשגיח עליו מלמעלה. זה סותר לחלוטין את העובדה שדארבי הוא loner מובהק, זה מנמיך את כל האקט שלו וזה פשוט לא מצחיק יותר. אני אוהב את סטינג, אבל סורי - הוא צריך להתרחק מדארבי. (בדיוק כמו שג'יי ליט'ל צריך להתרחק מAEW). 

MJF כנראה הולך לאתגר בקרוב את האלוף אז מן הסתם צריך לבשל אותו לקראת הספוט,
וגם MJF צריך לקדם את העלילה של עצמו בין היתר אז רצוי שיהיו לו ניצחונות על שלושת הpillars האחרים. זה רק ראוי. 

הסיקוונס ההתחלתי היה מהאהובים עליי בהיסטוריה של AEW. הייתי כל כך מבסוט להסתכל על MJF יושב בפינה אחרי הסיקוונס הזה, ולדעת שב5 דק' של רסלינג מעולה הוא השתיק 100% מההייטרים האמיתיים שלו. הדרך מכאן היא רק למעלה. דארבי לא ניזוק בכלל מהתוצאה הזאת.

הבעיה הייתה שכבר אחרי האופנר הייתי מותש מנטלית, ולדעת שעכשיו אצטרך לחוות לוצ'ות מול FTR עם אנגל קומי על מסכות ממש לא עזר.
FTR ולוצ'ה הם מדהימים - כשלוקחים אותם ברצינות. אבל הם לא נלקחים ברצינות כבר תקופה, וזה פשוט גמר לי את האנרגיה. 

רציתי שמירו ינצח, אבל שום דבר לא מוריד ממך כשאתה מפסיד לבריאן דניאלסון. אז הכל בסדר.
לדעתי זה היה קרב חלש בסטנדרטים של שניהם, שזה יחסית מוזר. אבל לקרב הזה כולנו הגענו עייפים, אז זה לא נורא כל כך.
אני עדיין רוצה את מירו אלוף עולם, ואני מקווה שהוא ינפץ את תקרת הזכוכית שאני חושד שיש מעליו.
בריאן הוא מאתגר פושר להאנגמן פייג'.

הקליקה מול יורסיק אקסלנס זה בסדר והכל אבל הספוט בקארד היה כל כך לא מתאים.
אני מניח שזה היה בתיאוריה הקרב שאמור להחזיר לי את האנרגיות, אבל הגעתי אליו עם הלשון בחוץ ולחלוטין לא מוכן לספוטפסט. אם הקרב הזה היה אחרי קרב הנשים או קבוצות - זה היה עדיף.
הסיום היה מעולה, לוצ'ה-דינוזאור עם הSSP היה מדהים והמכירה של ג'ק הייתה 10/10. הסיום היה מצוין לדעתי. 
מעולה עכשיו בואו נסיים עם היריבות הזאת.

קרב-קודי היה חרא ולא הבנתי 100% ממה שהלך שם.
הייתי צריך לראות שוב את הסוף כדי להבין את הבחירה שלהם. 
הם מבינים שפאק מגה-אובר, אז אכפת להם ממנו. אבל לא אכפת להם ממנו מספיק כדי לנתק אותו מקודי. הבנתי. אז הוא מנצח את כולם, אבל הוא קשור לקודי. הבנתי. בסדר. מאכזב. מאכזב כמעט כמו ג'יי ליט'ל בAEW, אבל אז לא ידעתי שג'יי ליט'ל הוא All Elite אז לא חששתי מזה בכלל. 

ATT מול IC, מצטער, אבל הרצתי לגמרי.
הIC הם לחלוטין נטל על 3/5 מהטאלנט שלהם בשלב הזה, צריכים להתפרק.
ATT הם אחלה בסגמנט אבל הערכתי שיהיה גרועים בזירה.
חוץ מזה אני ממש ממש לא חסיד של סטריט פייט, אני אוהב רסלינג אמיתי. 
מאחל לגווארה ובעיקר לPnP שהסטייבל הזה יתפרק כבר.

ג'יי ליט'ל IS ALL SHIT ELITE הייפ מגה הייפ אני לא יכול לחכות לעוד טאלנט שחושב לעצמו שהוא מיין איבנטר ויחנוק את הקארד אפילו יותר ממה שהוא כבר עכשיו.
יש לנו יותר מידי טאלנט בAEW. זה לא אמיתי.
אני חושב שהארגון הזה היה מרוויח מקיצוץ רוחבי של 15% מהטאלנט בכל מקום בקארד. 
אז להוסיף עוד מישהו? ועוד את ג'יי ליט'ל?
זה לא הזמן לחלק טובות לכל מי שהבאקס פגשו בדרך שלהם ברסלינג, חלאס. אני יכול לתת 10 מתאבקים מROH שהייתי מעדיף לראות מאשר ג'יי ליט'ל. ואם ליט'ל מגיע - למה לא סקורל? אותו דבר בול. רק שסקורל הוא טאלנט הרבה יותר מוצלח.
קיצר התעייפתי. 

פאנק/קינגי היה מדהים.
הקרב השלישי הכי טוב בקארד. התעלה על הציפיות שלי.
זו יריבות שלקח להם שבוע להכין. 
זה המקביל לזה שאני מכין אינסטנט קוסקוס במיקרו ובטעות יוצא לי מנה של מסעדת מישלן. גאד דאם. 
פרופס לפאנק שמראה מחויבות מוחלטת לתפקיד שלו כמתאבק ב2021. לא הייתי מצפה שCM פאנק ידמם על הזירה בתקופה הזאת ובשלב הזה בקריירה שלו. 
קינגוש מוציא לפאנק היטים רק מראה כמה רגש הוא מסוגל להוציא. כמה אקט האנדרדוג שלו חזק.
פאנק עם מהלכי סינה היה מהרגעים המדהימים ביותר באירוע, הבחור הזה גאון, EQ בשמיים בתור טאלנט.
פאנק הוא בחור חכם מאוד, הוא יידע איך להגיב לתגובות של הקהל היום.

פייג' אומגה היה מושלם עם 0 תלונות.
הקהל היה מותש, כמוני, כנראה כולם גם היו מאוכזבים מכל העניין עם ג'יי ליט'ל אז בגדול כל האנרגיות כבר נשאבו.
אומגה עוצר ליד השלט של איבושי זה proof of concept שהוא גאון ולא פחות. רגע מצמרר ממש. אלתור מדהים של קני. 
הקרב היה נפלא, חיבבתי את ההתערבות של הבאקס. פייג' הנרגש היה נפלא בעיניי והכל היה במקום. 

בגדול אירוע עם קרבות מדהימים, אבל עם המון שומן.
ATT מול IC זה קרב של דינמייט, קרב-קודי זה קרב של דינמייט, לוצ'ה נגד FTR זה קרב שלא צריך לקרות במתכונת הזאת בכלל. היה אפשר להעיף את כל אלה והאירוע היה רק מרוויח מזה.
אני מותש.  
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 5 users Like SwitchBlade's post:
  • DarkArts, DGRI96, Generico, RoeeHardy, RVD
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (7): 1 2 3 4 5 ... 7 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 05:32 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר