Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 20 21 22 23 24 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 5.5.2025

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 5.5.2025
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,312
אשכולות: 8
Likes Given: 10,985
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-06-2025, 05:22 PM
היה זורם לי לראות את לוגאן יוצא החוצה ומגיב לאלוף העולם שלנו אבל פול היימן זאת אופציה טובה ומעניינת יותר, שובר את השבלונה. זה מוציא את ג׳יי לא טוב, כי הוא היה צריך לקרוא לחבר'ה האלה החוצה אחרי מה שהם עשו לסמי ורומן. היל היימן זה חגיגה, בכל גיל, הוא מטורף. הפרומו שלו היה כל כך צודק ובמקום, ההיטים שהוא הוציא היו משוגעים. הדבר היחיד שהרס את הקטע היה השפריץ שיזוף הכתום על הפנים שלו שלא היה קשור לחיים. אני שמח שכבר מגיעים לרולינס כמאתגר ולא מורחים את הזמן, הוא העניין בראו ואליפות העולם צריכה להיות מקושרת לדבר הכי מעניין. הבעיה היא שלוגאן יקטע את הקרב והוא יחטוף את הקרב אליפות הזה באירוע הקרוב. אז למעשה נקבל סגמנט ולא קרב אליפות נקי. אני עדיין בעד לוגאן-ג׳יי, אבל עכשיו זה חתום וידוע שלוגאן מפסיד. אורטון-סינה זה הקרב המרכזי בבאקלאש, לכן עדיף לשים שם לוגאן-ג׳יי. רולינס יתוגמל על הבלאגן בקרב המרכזי הערב והוא יקבל את המנצח באירוע אחר, בתקווה שהוא יהיה הקרב המרכזי.

הם ממשיכים עם סגמנט מעולה מאחורי הקלעים, אני עדיין לא מבין למה ברייקר מבסוט כל כך מכל הסיפור. למדתי בלימודי תסריטאות שבסרטים אמריקאיים תמיד יש מישהו שמסתכל על הסיטואציה מהצד ומסביר לקהל האמריקאי (והטיפש) מה קורה. זה היה התפקיד של היימן בסגמנט.

שקלתי לוותר כי פילר אבל אז נזכרתי מי המעורבים בקרב וזרמתי. מקדונה מעולה אבל עם המעמד שלו יש לו תקרת זכוכית ברורה. שהם יצאו לאפרון היה ברור שפנטה יבצע שם איזה מהלך, שמח שזה קרב תחרותי יותר ומקדונה היה זה שביצע. באלור עם משחק מוגזם כשהשופט מרחיק אותו, מנסה להבין אם זה בקטע קומי או שהוא רצה לחבל למקדונה בניצחון. גייבל גם יוצא החוצה גורם לי לתהות אם יתנו למקדודה לנצח בצורה לא נקייה, אבל לא, בונים על פנטגון חזק והוא הסופרמן בסיטואציה הזאת. עדיין קרב מעולה וכל המעורבים בדבר מעניינים ואיכותיים. לקחתי רגע בקרב המדהים הזה לעכל שדביט, דבלין ופנטגון חתומים בWWE, הם היו אלילי אינדיז בשיא שלהם, כל אחד במקום אחר ועכשיו הם כאן בסיפור שעובד והקהל מגיב להם. אני משבוע לשבוע יותר מעורב בסיפור של יום הדין, אולי כי פריסט לא שם ודומיניק אלוף. אליפות הבין יבשתית יושבת בול על הסיפור שלהם, אליפות העולם כרגע מרגישה גדולה עליהם והם יקטינו אותה. אחלה תמונת מיד קארד בראו. המוח ישר רץ לקרב קבוצות עתידי ואני מנסה לנחש מי יעזור לפנטה.

ממשיכים עם המתח של גרייסון ואוסטין וזה עובר דרך שיימוס. קשה לי להתלהב משיימוס כי הוא מרבה להיעלם מהמסך שלי. הוא כאן בעיקר לקדם מתאבקים, לדעתי הוא יוציא את רוסב אובר בהמשך. הם הביאו קרב טוב כי זה טאלנט טוב. צריכים לעשות עם גרייסון ואוסטין יותר.

דומיניק-פנטה זה קרב מפתיע לבאקלש, לא מבחינה עלילתית, כי דמיינתי את הקארד קצת אחרת. כנראה ג׳יי יותקף בסוף הערב על ידי הסטייבל של רולינס וזה יוריד אותו מהמסך לאיזה שבוע שבועיים. סטיילס זה תוספת מעולה למיד קארד ולתמונת האליפות. מבחינת הזירה הוא לא כמו פעם אז אני מאמין שהוא פה לקדם את שאר החבר'ה, הוא עדיין שם גדול.

כל ההילים מתערבבים יחד במיד קארד, וגייבל הניו דיי מנסים לייצר ברית כדי להימנע מהויקינגים. זה מעולה מבחינתי כי גייבל יכניס עניין למחלקה חסרת עניין.

את הקרב של רוסב הרצתי. זה לא כזה מעצים אותו שהוא חיסל ג׳וברים. אני לא רואה כיוון בשבילו.

מקאפי מעולה על המיקרופון, גם גונתר, אבל אני מנסה להבין למה הקרב הזה אמור לעניין אותנו. עדיין גונתר נתפס כביג דיל וזה מה שחשוב.

לקרב המרכזי קבלתי ספויילר אז הרצתי לסוף, ידעתי שלא יגמר נקי. 2 האנטישמים פאנק וסמי משתפים פעולה נגד הסטייבל המעניין בעסק. פאנק וסמי חזרו מוקדם מדי, חבל. לוגאן היה חסר לי הפרק.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 5 users Like NoamRR's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, gilam, SaHBK, StavHen
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,392
אשכולות: 1,834
Likes Given: 5,007
05-06-2025, 05:56 PM
[Image: Screenshot-1.png]

פין באלור ורוקסן פרז מדברים בצד... מעניין.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,069
אשכולות: 12
Likes Given: 1,103
הצטרף בתאריך: Nov 2023
05-06-2025, 06:05 PM
*סגמנט פסיכי של פול היימן. כמו ג'יי ממש דאגתי לו לקראת הסוף. לקחת סטייבל טופ היל שיותר מדי
אובר וללכת על המתאבק הכי אובר בראו זה מסוכן, אבל נראה שג'יי מספיק אובר עם הקהל כדי שזה יעבוד.

*מקווה שיעשו משהו עם וולר ואוסטין במיוחד אוסטין שיותר מדי כשרוני כדי להתבזבז ככה.

*מקווה שאחרי שהעשן יתפזר על יום הדין ודום גוררו יהפוך למגה סטאר יזכרו שבאלור הוא פוטנציאל למיין איבנט
וישתמשו בו כמו שצריך. הבחור יותר מדי טוב ועוד יש לו הרבה מה לתרום. מחכה בקוצר רוח לסטיילס נגד באלור.

*אם בקי תצליח להוציא ולבנות משהוא מליירה (מלבד עבודת זירה שיש לה כבר) היא תתחרה על עמדת הGOAT של
הנשים עם שארלוט. ברצינות ליירה את בפיוד עם היט, מה החיוכים המפגרים שבורחים לך?.

*רוסב הוציא נהדר את אוטיס בקרב הסופר פיזי שלהם ויצא מפלצת בעצמו, אם הייתי רושם סמואה ג'ו במקום רוסב
זה היה אפילו נהדר יותר (לא יכול לסלוח על הפספוס שלא נתנו לג'ו לנצח את לסנר בכניעה ולהרוויח מפלצת פול טיים
בזמנו בלי שלסנר היה נפגע יותר מדי) אבל גם רוסב נהדר.

*פרומו נהדר גם של מקפי וגם של גונתר. מקרב שחשבנו שיהיה פיילר, קיבלנו בנייה של הדמות של גונתר סביב
הזלזול שלו במתאבקים שהוא חש שנחותים ממנו שזה 90 אחוז מהרוסטר. מקווה שלא נראה סקווש אבל כן קרב חד
צדדי שאפילו יסתיים בקול זורק מגבת לזירה כדי להציל את מקפי.

*מיין איבנט פסיכי לגמרי. כל מילה נוספת מיותרת. מעניין לאן הסטייבל של רולינס הולך עכשיו שהאתגרים גודלים.

הריין של ג'יי מתחיל בהילוך 5. לוגן פול מאתגר אותו, הוא עבר (בערך) את המכשול של רולינס (פחדתי שיפיל)
ומלבד לוגן פול גם רולינס בתמונה (שהסיפור הוא שהוא חייב את החגורה כמפתח לשליטה בארגון) פאנק בתמונה.
ואלא אם המחבל ימות ולא יראה זריחה נוספת גם הוא בתמונה.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,392
אשכולות: 1,834
Likes Given: 5,007
05-06-2025, 06:27 PM
[Image: giphy.gif]

בום.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, m0tti, TheFallenAngel
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
Main-Event
תגובות: 5,841
אשכולות: 4
Likes Given: 28
הצטרף בתאריך: Nov 2023
05-06-2025, 06:53 PM
פרק קטלני ברול אדיר בן ליירה לבקי.
רוסב נגד אוטיס קרב סבבה.
קצת התבאסתי שרולינס לא לקח
פאנק חזר בהפתעה היה מדהים
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 662
אשכולות: 0
Likes Given: 76
05-06-2025, 07:22 PM
[Image: Capture.jpg]
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב
The following 1 user Likes בליסטרה's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,844
אשכולות: 1
Likes Given: 1,312
05-06-2025, 08:42 PM
(05-06-2025, 04:45 PM)hbk כתב:  אם הארגון היה חכם הם היו נותנים לפול את אליפות העולם כאן ועכשיו, יש לו יותר כישרון וכריזמה באצבע הקטנה של הרגל ממה שיש לג'יי אוסו בכל ה20 שנה שהוא מתאבק.
רולינס לא צריך להיות אלוף עולם, לא עכשיו לפחות. כבר ראינו את זה ב-2023-2024 והוא היה אחד האלופים הכי משעממים בשנים האחרונות.
שואל ברצינות, אם ג'יי אחד האלופים הכי גרועים בשנים אחרונות, וסינה משעמם, ורולינס אחד הכי משעממים בשנים האחרונות - מי מעניין אותך? כולם על הפנים?
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,844
אשכולות: 1
Likes Given: 1,312
05-06-2025, 08:49 PM
תזכורת לעצמי לא להיכנס לשום רשת חברתית ביום של ראו כי על הבוקר קיבלתי ספויילרים בצורת סמי זיין ופאנק. זה היה מספיק כדי להרוס הכל.

היימן זה החלום של כל בנאדם. כל אחד צריך מישהו שיוציא אותו אובר תמיד. יתנחף אליו בלי הפסקה. יסביר לו שהוא מעולה ושכולם טיפשים.
היימן מסוגל לגרום לי להאמין שאוטיס הוא מתאבק טוב (או מתאבק בכלל) אם הוא יעמוד לצידו.
חיכיתי שנה עד שהיימן סוף סוף יתייחס לאיך שריינס התנהג אליו מאז שהוא הפסיד את האליפות. בקטע הזה היימן צודק. ריינס התנהג אליו חרא. פשוט נעלם לו למשך חצי שנה. וגם שחזר לא דיבר איתו. רק כשהיה צריך טובה נזכר בו. פאנק חרא לכולם זה לא חדש.

המתח בין תיאורי לוולר גורם לי להאמין שיש סיכוי שתיאורי יצטרף לסטייבל של רולינס וסוף סוף יפסיקו להתייחס אליו כמו בדיחה.

שיימוס מסוגל להוציא באנגר גם מאוטיס. אין יותר בזבוז מלא להשתמש בשיימוס ברסלמניה כשהוא כשיר.

בקי לינץ' הילית מעולה. הביניבשתית קטנה עליה בכמה מידות אבל שיהיה.

קרב מרכזי טוב. היה ברור שיסתיים בפסילה גם בלי ספוילרים. פחות אוהב את הכיוון של סמי ופאנק. גם בגלל סמי. גם בגלל פאנק. מקווה שזה עניין של SNME וגמרנו. לא צריך להמשיך מעבר לזה.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 911
אשכולות: 2
Likes Given: 2,190
הצטרף בתאריך: Jul 2021
05-07-2025, 02:22 AM
מבאס שרוסב לא עושה לפני את ההכנעה שלו את GAME OVER!!
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,221
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
05-07-2025, 02:39 AM
(05-06-2025, 08:42 PM)Orton כתב:  שואל ברצינות, אם ג'יי אחד האלופים הכי גרועים בשנים אחרונות, וסינה משעמם, ורולינס אחד הכי משעממים בשנים האחרונות - מי מעניין אותך? כולם על הפנים?

בוא אני אשאל אותך ברצינות- אתה חושב שג'יי מעניין? נהנית מהריין האפור של רולינס? סינה אמין בעיניך אחרי שכל השנים האחרונות הוא רק הפסיד לליצנים ופתאום נהיה אלוף עולם עם היל טרן שלא קשור לכלום?
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 04:03 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר