Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 29/04/26

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 29/04/26
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-01-2026, 09:35 PM

פתיחה מעולה לפרק. נייט עשה כל שביכולתו כדי לספק קרב גדול, זה לא שם את נייט ברשימת השמות הגדולים, כי זה עדיין במגבלת היכולות שלו. מג'פ עשה כל שביכולתו להוציא את נייט מיליון דולר, זה עדיין לא שם את נייט ברשימת השמות הגדולים, כי זה נייט. הם ממשיכים את קו העלילה שהטבעת של מג'פ כבר לא מאיימת יותר ושהוא מפסיד אחרי מכה לביצים ורול אפ, אני אוהב את זה. זה גם הופך את הכיוון לכפול או כלום ל-לא צפוי, שזה משמח אותי מאוד. 

קו"כ מוסיפים עוד על הכף (הבנתם? חצי מכפיים, עבודת כפיים. להפסיק?)

פה לצערי כל שידור שמצאתי נקטע ודילג על חלק מהפרק. פספסתי את החצי האחרון של אוקדה-אייס ואת הסגמנט של סוורב שנשמע יצירתי ומגניב.

אוקדה-אייס מהמעט שראיתי היה נחמד, אוקדה קידם אותו יפה על אף שאייס כמה רמות מתחתיו מבחינת מעמד. בואו נודה בזה, הריין הזה של אוקדה משעמם ולא רלוונטי, זה קצת פוגע במפגש הגדול של אוקדה-טקאשטה.

מוקסלי ואוספרי ממשיכים לייצר זהב ביחד. כל מי שטוען שמוקסלי משעמם, לא צופה בריצה הזאת שלו נקודה. אני אוהב את זה שהשקפת העולם שלו שונה ממה שאנחנו חושבים עליו, הוא רואה דברים אחרים ומוסיף גוון נוסף לחלק הלא צפוי שבו. 

הזוגות היה קרב טלוויזיה מעולה, נגעו בכמה סיפורים, רסלינג טוב, עוד מתאבקים מעורבים אבל לא גורעים מהתמונה הכללית. השדרנים קצת בלבלו את השכל עם הסיפור של הקרב, טענו שקאליס סגר דיל עם פט"ר בזמן שכל זה התחיל כי קו"כ פוצצו את רפונגי וייס בזמן שחיפשו את אלופי הזוגות. הסיפור בכלל היה צריך להיות אחרת, האם זה טור הפרישה של קו"כ? בחצי השני של הקרב הם נכנסו לסיפור אחר, חשוב יותר, היד של כריסטיאן כחלק מהאם זה טור הפרישה של קו"כ, תודה רבה באמת. הקונגלומרט ממשיכים לקשט לי את המסך במקום לחרב אותו. טרנט היה הMVP של הקרב וגרם לי לתהות למה לא עושים איתו יותר עלילתית. ההילים עשו הכל נכון אבל הם לא באמת ברמה של קו"כ (עלילתית). הסיום היה מעולה. אני מבין את ההשפלה של סוף הקרב ולא אכפת לי שהיא כללה את הMVP של הקרב, זה מה שהופך אותו לאחד כזה. רציתי שכריסטיאן גם יאיים לו על היד, בכל זאת יד תחת יד.

הריצה של ג'ריקו מאוד לא שגרתית, מופיע בסגמנט מוקלט וממשיך לחטוף מכות מהאיש והחבורה שתמיד יוצאים מכל מפגש שלהם עם ידם על העליונה. אני חושב שהמפגש הבא שלהם ישים את השיער של ג'ריקו על הכף.

סגמנט משעשע של מג'פ-אנדרדה-קאליס. מג'פ מאבד את זה בלי האליפות, אנדרדה מטריל וקאליס הוא קול ההיגיון (הייתם מאמינים?). מעניין לאן זה הולך. מג'פ ממשיך לעניין גם בלי החגורה, קאליס לא טעה, מג'פ הוא איש הכסף.

רוש הרצתי, ממשיכים לעשות העתק-הדבק לגאג שלו משבועות קודמים. אני לא רואה את זה הולך לקרב אליפות עם דארבי, הוא הפסיד לו לא מזמן.

על אף שאני עף על הכיוון הזה, הצחיק אותי שג'ו הזכיר את אוספרי כשהוא בעצם נשמע כמו מוקסלי בפרומו הזה. הוק-נייט נשמע כמו הרצה בטוחה אבל אני דווקא משוכנע (כרגע) שאתן להם צ'אנס. בריצה הנוכחית של אוספרי כבר 3 אלופי עולם לשעבר של הארגון רוצים לעשות איתו שחנ"שים, איך אפשר לפספס באמת שהוא בדרך הבטוחה לאליפות העולם?

כועס על עצמי שלא חשבתי על הכיוון שהם הלכו עליו עם אלופי הזוגות ואלופי השלשות. כמה פשוט, ככה גאוני. אוהב את זה מאוד, איך אפשר שלא לאהוב את AEW? ומה היופי? אני בטוח שזה יגמר בניצחון עבור אחד הצדדים ולא בפסילה או משהו מבאס כמו שהארגון השני אוהב לעשות בסיטואציות כאלה.

דוד נגד גוליית קלאסי, שגרם לי לרצות גוליית נגד גוליית בהמשך עם ברודי ודיוויס. אני זוכר שבשנה האחרונה פיללתי לרגע הזה שברודי יקבל את הפוש הגדול והנה הוא כבר צלע לגיטימית במצולעת המאיין איבנט. מבחינת הסיפור ברודי עשה טעויות של מתחילים בקרב המרכזי, כיאה לבחור החדש בשכונה הזאת. זחיחות לצד חזרה למהלכים שלא עובדים אבל הוא בטוח שהם כן יעבדו. ברודי כנראה היחיד שבאותה דקה יכול לשעמם אותי עם באדי סלאם-הצמדה רפטטיבי ואז להיות יצירתי עם קפיצה שדארבי שוכב עם הברכיים מאחורי הגב, *נביחה*. הספוט של הקאנון בול לתוך גדר ריקה היה מגניב, הרגיש כאילו ברודי חתם בג'אקס לצד דארבי. דארבי כיאה לדוד קלאסי שרד את ברודי כל הקרב וניסה למצוא דרכים לקרקע אותו. ברגע שהצליח, הדרך לניצחון הייתה מהירה. קרב מעולה, מלחמה נוספת (מתאים לאווירה התנ"כית). דארבי משתיק פיות ומייצר לנו ריין שיזכר. לא בא לי שזה יגמר.

לסיכום, אנחנו במעבר דירה, לא מספיק שזה קשה עם 2 תינוקות, גם פרקתי את הברך (היסטוריה בעייתית עם ברכיים, לפחות הפעם נגמר ללא נזק). בכל הזדמנות שהייתה לי רצתי לפרק שהסב לי רגעי אור בתוך כל הלחץ הזה. מדברים הרבה על כך שבWWE אין נשמה, כאן יש נשמה בכל קרב וסגמנט (טוב, אולי חוץ מרוש). זה מרגיש שמי שאחראי על הכתיבה מבין מה הוא עושה, מבין את חשיבות הדמות, את הרצון שלהם ונותן לקסם לקרות. גם אם אנחנו בטוחים שאנחנו יודעים באיזה מסלול הספינה תשוט, הקפטן מפתיע אותנו ומעביר אותנו דרך נופים אקזוטים בדרך לאוצר שבלונדון. איזה כיף.

[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 3 users Like NoamRR's post:
  • Liorton, Nisan5454, orgibor
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
05-01-2026, 09:48 PM

תעת -
1 - רק אחרי שפרסמתי את התגובה לפרק קלטתי שקיבלנו 7 קרבות בדינמיט במקום 5, הקללה הוסרה!
2 - בחייאת hbk, לקבל פרק כזה ולשאול איפה וורדלו זה כבר להיות על גבול ההייטר. אני בטוח שהוא לא צופה בפרקים ואפילו לא יקרא את הסעיף הזה.
3 - אני שמח שגיבור בטוח בכיוון לאנרכיה בארנה אבל AEW לימדו אותנו לא פעם שהצפוי נהפך ללא צפוי. מה שגם שזה לא מרגיש לי כוחות, רוכבי המוות עם מצבת לוחמים חזקה בהרבה יותר. גם הגיוס של בואנס נמשך מלא זמן, אז הם פשוט יקריצו חבר נוסף כשפכטל?
4 - לא מסכים עם אלעד על זה שכנראה מג'פ יקריב את הטבעת תמורת קרב אליפות עולם, הטבעת בקרבות האחרונים שלו התגלתה כנשק לא מועיל.
5 - לא מסכים עם אלעד 2 על זה שתמונת אליפות העולם פחות טובה כרגע, אני נהנה מאוד מהריין של דארבי, הקרבות האלה מרגישים גדולים יותר כשאליפות העולם מרחפת מעליהם. זה לא מזכיר לי את הריינים שלו עם אליפות הTNT לדוגמה, למרות הטענה שיריביו הם מיד קארד. יש לריין הזה פרק חשוב במורשת של אליפות העולם של הארגון, דארבי מוכן להתאבד בשבילה, כל שבוע, ולא רק בסגמנט בודד כמו שקיבלנו בעבר, אלא במשך רבע שעה ומעלה. כן מסכים עם אלעד שעכשיו יש טעם קצת חמוץ, כי המאתגר הבא הוא נייט. אני חושב שאם הוא לא היה בתמונה, אולי דעתו של אלעד הייתה מתגבשת אחרת לכתב.
6 - איפה דעה מורחבת של גילאם? Sad
7 - איפה ניב? Sad
8 - איפה באם באם? Sad((( 

הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
05-01-2026, 11:24 PM
האופנר היה מעולה. MJF בשיא שלו בזירה ולא מפספס. הם בערך באותו גיל ועם אותו ניסיון אבל זה הרגיש כמו קרב קלאסי של שם גדול ו-ותיק נגד טירון מוכשר, ואני לא אומר את זה לרעת נייט, זה בעיקר MJF שכרגע בפלנטה אחרת מרוב המתאבקים בביזנס.
גם אני חשבתי שהוא יזכה פה וישים את אליפות TNT על הכף ב-DON וגם הקרב נבנה ככה עם הפציעה של הרגל, אבל זה לא קרה. נראה מה כן יהיה בסוף.
לנייט יש את זה בזירה, הוא מעולה. בשבוע שעבר הוא "נחשף" לרעה בפרומו עם MJF אבל אולי זה יבוא לו בהמשך. בעיניי כאלוף מידקארד הוא מצוין וגם אהבתי את הקרב שלו נגד קלאודיו לפני כמה שבועות.

לא ראיתי את אייס אוסטין מאז הקורונה, ובזמנו חשבתי שהוא הטאלנט הכי מבטיח שיש ל-TNA. לא סגור על מה הוא עשה מאז אבל גם פה הוא נראה אחלה. האופנס שלו לולייני משהו אבל איכשהו הוא מצליח לגרום לזה לעבוד ולא להראות מזויף מדי.
לא אתנגד לראות עוד ממנו, קרב TV כיפי עם אוקדה.

הסטוריליין של אוספריי ומוקסלי מאוד מעניין בעיקר כי אין לי מושג מה הם עושים. לא הבנתי את הקפיצה בסטוריליין מזה שהם חטפו אותו בשבוע שעבר לאוספריי מגיע להתאמן איתם, אחר כך קראתי את התוצאות של קוליז'ן והבנתי את הקונטקסט. היו יכולים לעשות עבודה יותר טובה בלהסביר.
מסכים עם נועם לגבי מוקסלי, כי אני לגמרי מאלו שהיו באנטי גדול עליו בשנים האחרונות, אבל מאז שחזרתי לצפות אני מאוד אוהב את הפרומואים שלו וגם בזירה מבחינתי בשני הPPVS האחרונים הקרבות שלו היו MOTN וזה באירועים שהיו מפוצצים ברסלינג נהדר.

גם המיינאיבנט היה פנטסטי. אי אפשר להיכשל עם קרבות של דארבי וביגמנים, זאת הפורמולה הכי בטוחה ברסלינג כיום. הפעם הקרב לא נלקח לגמרי לקצה כמו עם צ'אמפה בשבוע שעבר כשהיו נירפולס משמעותיים לצ'אמפה ודם, אבל עדיין, פשוט קרב מעולה. גם אני מאוד אוהב את הריין הזה של דארבי ונהנה, איך אפשר שלא?
אני קצת פחות בהייפ לנייט-דארבי לעומת הקרבות האחרונים, אבל זאת הזדמנות נוספת לנייט להראות צד אחר והפעם בקרב אליפות חשוב כשהוא יצטרך לשלוט בקרב.

תודה על התוצאות!
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 2 users Like WhoIsYourHero's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
05-03-2026, 09:21 AM
(05-01-2026, 11:24 PM)WhoIsYourHero כתב:  לא הבנתי את הקפיצה בסטוריליין מזה שהם חטפו אותו בשבוע שעבר לאוספריי מגיע להתאמן איתם, אחר כך קראתי את התוצאות של קוליז'ן והבנתי את הקונטקסט. היו יכולים לעשות עבודה יותר טובה בלהסביר.

אסור לישון על קוליז'ן, מתחילת הארגון היו שם כמה פרומואים וסגמנטים שבקלות התחרו על סגמנטי השנה (כמובן בהתאם לאותה שנה).
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 02:39 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר