Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 71 72 73 74 75 ... 130 הבא »

משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-28-2022, 11:05 PM
לא עקבתי מספיק כמו שרציתי השנה. חוץ מזה:

1. רומן ריינס
2. MJF
3. ג׳יי ווייט
4. דרו מקינטייר
5. סאמי זיין
6. האנגמן פייג׳
7. גונת׳ר
8. ג׳ון מוקסלי
9. סת׳ רולינס
10. קודי רודס

*הרשימה כוללת גברים בלבד. עם נשים זה סיפור אחר.
*ראויים לציון: ברוק לסנר, בובי לאשלי, וויל אוספריי, פין באלור, בריאן דניאלסון, ברון ברייקר, כרמלו הייז, יובל גולדשמידט, חנה לסלאו
[Image: ezgif-1-fff9582af0.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
11-29-2022, 12:06 PM
קייביי, קודם כל - כל הכבוד על היוזמה.

אני אנסה לדרג את דירוג המתאבקים השנתי של באם באם:
מכייון שמדובר בהתייחסות סובייקטיבית נטו, אני אנסה לכמת איכות קרבות (הקרבות שראיתי), יצירת עניין, על יצירת רעל אני מוריד נקודות -> ובגדול - בתור אחד שהרצת תוכניות ואירועים זה אחד התחביבים הגדולים שלו - הדירוג משתווה לפי הסיכוי שאצפה בו ולא אריץ
1. מג׳ף (0.2% אחוזי הרצה) - המתאבק הכי מעניין השנה. נקודה
2. סמי זיין (5% הרצה) - לוקח נושא תמים ועושה אותו פושע. פורח בכל סיטואציה. הקרב שהכי נהנתי ממנו ברסלמניה היה סמי זיין - ג׳וני נוקסוויל. וזה אומר הכל (כולל על הטעם של באם באם ביגלו).
3. שיימוס (8%) - סוס עבודה. בא לעבוד תמיד.
4. בריאן דניאלסון (12%) - אפקט האחרונות הורידה אותו 2 מקומות.
5. גונט׳ר (18) - פריצת השנה.
6. ביאנקה בלייר (25%) - לא אוהב אותה, אבל מחזיקה את מחלקת הנשים.
7. ג׳ימי הייטר (27%) - נטו בגלל החודשיים האחרונים. יאללה - רק שתצליח.
8. האנגמיין פייג׳ (32%) - היה אלוף טוב מאוד, ועם איבוד החגורה - מראה שהוא ממשיך להיות לגיטימי.
9. דרו מקיינטר (40%) - לא מאמין שהוא ברשימה שלי, אבל שמגיע מגיע.
10. פאנלופה פורד (0%)
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • KB24
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-29-2022, 09:58 PM
1. ריינס.

כל השאר לא לפי סדר כי היו לי יותר מדי הפסקות באמצע בשביל להכריע בצורה חד משמעית, ובכל זאת--
שיימוס, וולטר, מוקסלי, דקס, זיין, רולינס, פאנק, אקליימד, קודי
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-17-2022, 04:50 PM
אז עכשיו שעברנו את האירועים הגדולים האחרונים של כל ארגון ושנייה לפני סוף השנה זה הזמן להקפיץ שוב את האשכול וגם להגיב בעצמי (מצטער מראש על יכולות הניסוח שלי)

10. קני אומגה: קני אומגה הפסיד את רוב השנה בגלל פציעה והשעיה, אבל ברגע שקני אומגה נמצא בארגון אפשר להרגיש שהאווירה משתנה.
אני באמת חושב שיש קשר בין התוכניות הטובות לאחרונה של AEW לחזרה של קני. היה הרבה חשש לראות איזה קני אומגה אנחנו נקבל ברגע שהוא יחזור אחרי כל הפציעות והניתוחים שהוא עבר, יכול להיות שההשעיה דווקא עשתה לו טוב ונתנה לו עוד זמן להחלים. 
אין לי ספק שאם אומגה היה מתאבק יותר השנה הוא היה מדורג במקום הרבה יותר גבוה.
בשורה התחתונה עולם ההיאבקות צריך את קני אומגה אם זה ב-AEW, BTE או NJPW.

9. דקס הווארד: זוכרים ש-FTR היו הדבר הכי חם בעולם ההיאבקות? 
FTR פשוט הפציצו בכל קרב ובכל הזדמנות שנתנו להם ותוגמלו על כך בהתאם עם אליפות AAA,ROH,NJPW הדבר היחיד שהם לא זכו בו השנה זה אליפות AEW (שעל זה כבר היו מספיק דיונים בפורום). בתוך המומנטום האדיר שהיה להם דקס הווארד התבלט גם בקרבות יחידים והראה שהוא יכול להצליח גם כסינגלס, ומבחינתי באותה תקופה הוא הרגיש כמו המתאבק הכי טוב לאותה נקודת זמן נוכחית.
מאז המומנטום של FTR נעצר, כמות זמן המסך שלהם ב-AEW ירדה באופן משמעותי וכך גם ההייפ מסביבם.
כל זה מזכה את דקס במקום בעשירייה הראשונה שלי אבל לא במקום גבוה כמו שהוא יכל להיות.

8. וויל אוספריי: אני מודה שיצא לי פחות לעקוב אחרי אוספריי כל השנה וכנראה פספסתי הרבה קרבות שלו ב-NJPW אבל בכל קרב שיצא לי לראות את וויל בזירה (כולל קרב שהייתי בקהל) וויל גנב את ההצגה והוכיח שמגיע לו להיות בדיונים על המתאבק הכי טוב בזירה.
אני מניח שברגע שאוספריי יעבור לבמה יותר גדולה ויעשה לעצמו שם יותר גדול לקהל המערבי אנחנו נוכל לדבר עליו כאחד מהמתאבקים בטופ 5 העולמי.

7. ברוק לסנר: כן אני יודע שזאת בחירה מפתיעה ושלא כולם יסכימו איתי אבל ברוק לסנר של 2022 זאת אחת הגרסאות הכי טובות של לסנר.
בכללי עוד לפני שבדקתי באינטרנט איזה קרבות היו השנה חשבתי מה הם הדברים שאני זוכר מהשנה האחרונה.
כמובן שהדברים הבולטים היו ההופעות של לסנר, זכייה באליפות ה-WWE ב-DAY ONE, הפסד של האליפות לבובי לאשלי ברויאל ראמבל רק כדי שהוא יוכל באותו ערב גם לנצח את הראמבל. סיום הפיוד עם ריינס וכמובן הקרב בסאמרסלאם והספוטים עם הטרקטור שהם כנראה יהיו הזיכרון הכי חזק שלי מהשנה הזאת. תוסיפו לזה את העובדה שלסנר מוציא אובר את לאשלי באנגלים ביניהם, ואת שינוי הגימיק הכי מוצלח שיצא לי לראות בשנים האחרונות ותקבלו מתאבק שמגיע לו להיות בעשירייה הראשונה.

6. כריס ג'ריקו: אני אצטט את גיא מהאשכול האחרון של דיינמייט,  כריס ג'ריקו הוא גאון שקל לשנוא אותו.
פיודים אינסופיים ותקיעה של טאלנט במקום, לצד לתת זמן מסך לחברה שכנראה לא היו מקבלים אותו ללא הציוות לג'ריקו, לקיחת ספוטים בגיל 52 בקרב בלאד אנד גאטס וקרב הארדקור נגד אדי קינגסטון שלא בטוח שאפילו צעירים היו לוקחים. היכולות להמציא את עצמו מחדש ולהישאר רלוונטי בעסק כבר למעלה מ-30 שנים. 
ההפסד האחרון של ג'ריקו בדיינמייט היה נהדר ואני מקווה שהוא באמת יצליח לעזור לאקשן אנדרטי להפוך לכוכב בעתיד.

5. CM PUNK: ההתלבטות לגבי פאנק הייתה גדולה, האם להתעלם ממה שקרה עם האליט או שדווקא להתייחס רק לזה ולהוציא את פאנק לגמרי מהרשימה?
אם אני מסתכל על כל השנה פאנק עשה עבודה טובה בסך הכל והפיוד שלו נגד MJF זה מה שדחף בסופו של דבר את MJF לאליפות AEW.
פאנק זכה פעמיים השנה באליפות הראשית אבל גם הספיק להפסיד אותם בלי אפשרות להגן על התואר בקרב.
הפציעות של פאנק, הטירוף המוחלט במסיבת העיתונאים אחרי אול אאוט והתקרית עם האליט הורידו את פאנק משמעותית בדירוג שלי ואני בטוח שגם אצל רבים אחרים.

4. MJF: מההתחלה MJF סומן כדבר הבא ב-AEW, הדמות שלו נהדרת, יכולות המיקרופון והיכולות לחתוך פרומו נהדרות, סטוריליינים נהדרים נגד וורדלו ופאנק ותמיכה אדירה מהקהל.
הוא עדיין לא קנה אותי ביכולות הזירה שלו, התקרית מול טוני קהאן העלמות לפני DON, הבחירה לא להופיע בדיינמייט אחרי שהוא זכה באליפות מאוד הורידו לי ממנו. מקווה לראות אותו מפציץ ב-2023.

3. סת' רולינס: עוד בחירה שלא בטוח שכולם יאהבו, נכון שרוילנס מבחינת קייפייב לא ממש הצליח השנה להוציא את התקופה הקצרה שהוא החזיק באליפות ארה"ב. אבל רולינס עשה עבודה נהדרת עם כל מי שהוא עבד - הוציא את קודי רודס ענק והצליחו לספק קרב 5 כוכבים ב-WWE, גם העבודה מול רידל הייתה נהדרת ועכשיו אנחנו מבינים שאיפה שהיו בעיות כמו דחיית הקרב מסאמר סלאם היו בכלל בגלל רידל. 
רולינס - לאשלי - ת'אורי זאת סצינת המאיין אבנט בתקופה האחרונה והם הוכיחו שאפשר לייצר מאין אבנט איכותי גם על אליפות ארה"ב.

2. רומן ריינס: לפני שאני אתחיל אני אגיד שאני לא מהתומכים הגדולים של ריינס, אני לא אוהב את כל הבוקינג שהוא מקבל והדחיפה האין סופית שלו.
גם פה יש אבל גדול, רומן ריינס של 2022 עושה עבודה טובה בתוך הגימיק והסטוריליין שלו.
בקייפייב אין מתאבק שבכלל מתקרב לריינס ב-WWE, הוא נמצא בסטוריליין הכי טוב שלהם בשנים האחרונות וכולם מחכים לקרב שלו נגד הרוק.
יש הבדל עצום בין התוכניות שריינס נמצא בהם לבין התוכניות שריינס לא נמצא.
למרות כל הביקורות שיש לי עליו ריינס נתן יופי של שנה ויש תחושה שהוא סוחב את הארגון על הגב שלו.

1. ג'ון מוקסלי: איזה שנה מטורפת עברה על מוקסלי, התחיל בהפסקה מהאבקות והחלטה נכונה ללכת לגמילה, חזרה ענקית ומרגשת לעולם האבקות, זכייה פעמיים באליפות AEW ושלוש פעמים בסך הכל. הוא הוכיח שהוא הגו טו גאי של AEW ולהוציא את התקופה של הגמילה מוקסלי שם את AEW לפני החיים האישיים שלו (החופשות שהוא ויתר עליהן בשביל להיות בארגון).
מוקסלי הוכיח את עצמו כמתאבק שיכול לסחוב ארגון על הגב שלו ברגעים קשים (אחרי הפציעה של פאנק ואחרי התקרית בין פאנק והאליט), וגם כמתאבק שמוכן להוציא אובר מתאבקים אחרים (פאנק ו-MJF ונראה שגם אדם פייג' בדרך), וגם כמנהיג בחדר ההלבשה.
למה הוא ראשון וריינס שני? כי מוקסלי נמצא שם שבוע אחרי שבוע גם ב-AEW וגם בארגונים אחרים.

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 4 users Like KB24's post:
  • Bam Bam Bigelow, RoeeHardy, Shalev_the rock, SwitchBlade
חפש
הגב
HeartBreakKid מנותק
Joober
**
תגובות: 370
אשכולות: 1
Likes Given: 91
הצטרף בתאריך: Jan 2022
12-18-2022, 12:58 PM
1. ג'ון מוקסלי
2. סת' רולינס
3. MJF
4. ריינס
5. שיימוס
6. גונת'ר
7. סמי זיין
8. ג'יי אוסו
9. לאשלי
10. מקנטייר
[Image: fc6d540a8a03150c010f17a7d845c23d.gif]
הגב
The following 1 user Likes HeartBreakKid's post:
  • KB24
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,242
אשכולות: 0
Likes Given: 286
הצטרף בתאריך: Apr 2021
12-18-2022, 04:48 PM
ריינס בפער מעל כולם.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 11:35 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר