09-09-2025, 10:40 PM
(09-09-2025, 05:43 PM)hbk כתב: מי זה החדש שמגלם את אל גרנדה אמריקנו? איפה צ'אד גייבל?
צ'אד גייבל פצוע, לודוויג קאייזר מגלם את אל גרנדה אמריקאנו בינתיים.
פיט דאן היה הEGA שניסה להסיח את AJ סטיילס.
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025
|
|
09-09-2025, 10:40 PM
(09-09-2025, 05:43 PM)hbk כתב: מי זה החדש שמגלם את אל גרנדה אמריקנו? איפה צ'אד גייבל? צ'אד גייבל פצוע, לודוויג קאייזר מגלם את אל גרנדה אמריקאנו בינתיים. פיט דאן היה הEGA שניסה להסיח את AJ סטיילס.
09-10-2025, 01:54 AM
(09-09-2025, 05:43 PM)Yosihait כתב: אני רק שאלה אחת גדולה: רולינס משתמש בהם למטרות שלו אבל גם היימן משתמש ברולינס כדי לקדם בעיקר את ברייקר ועל הדרך להרוויח את ריד. זה רולטה רוסית מי יבגוד בשני ראשון. רולינס רוצה להישאר אלוף עולם בראו וזה בדיוק התוכנית של היימן בשביל ברייקר. כנראה נקבל פה משהו דומה למה שהיה בן בטיסטה לבין אנטר.
09-10-2025, 06:44 AM
(09-10-2025, 01:54 AM)gilam כתב: רולינס משתמש בהם למטרות שלו אבל גם היימן משתמש ברולינס כדי לקדם בעיקר את ברייקר ועל הדרך להרוויח את ריד. לא משנה, הם צריכים להיות ביחד, לפחות סגמנט מאחורי הקלעים, משהו. אתם אותו סטייבל, לא הגיוני שזה בעניינים שלו וזה בשלו.
09-10-2025, 08:37 AM
אני דווקא אוהב את העלילה של ג׳יי, זה מכניס לו עומק (או מחזיר לו בחזרה).
בציטוט ליוסי, לדעתי רולינס לא צריך להתערב בעניינים של ברון וברונסון. זה תואם לדמות שלו והוא בצרה אחרת כרגע. זה כן יכול להעמיק את הקרע העתידי בניהם. ![]()
09-10-2025, 04:17 PM
*ג'יי אוסו חוזר דרך הדלת הראשית כאשר בתוכנית עם רולינס, בקי, AJ, פאנק, נייט פאנטה וכ"ו הסיפור שלו הוא הכי
מעניין וספיר אחד שהשאיר את הכל פתוח לפרשנות הקהל עד השבוע הבא. *AJ כאילו מעולם לא פרשה, אם בסמאק ראינו שהיא נראית אותו הדבר בראו ראינו שגם הפרומואים והדמות נשארו חדים מאוד. אם AJ תביא את AJ שאנחנו מכירים זה חתיכת חיזוק לרוסטר שגם ככה מעולה. *נייט יותר ויותר ממש מגעיל אותי, הבחור דואג נטו לקידום עצמי שלו ולא רואה שום דבר אחר מלבדו. ההרמת כתף אחרי הספירה ל3 שהוציאה את ריד חלש. העובדה שלא היה צונאמי ואני מודה שאני משוחד בדעה על נייט ולכן אני נוטה לחשוד שזה בקשה שלו לא לקבל אחד. כזכור בפעם הקודמת הוא התרברב שהוא חזר הכי מהר מצונאמי בניגוד לאחרים. לראות אותו מול ג'יי שאולי פחות מוכשר ממנו אבל נותן הכל לעסק ולהצדיק למה נייט לא ראוי להיות אלוף עולם בעוד שלא הייתי מתנגד לראות את ג'יי בריצה נוספת אם הסיפור יתאים לכך.
09-10-2025, 05:39 PM
אחרי הרבה זמן לא התחברתי לפרק אתמול
לא אהבתי שרולינס באולם והם לא יחד עם החזון לא אוהב את זה שאין קידום לחגורה של רולינס הפיוד עם הנשים לא מקדם כלום ובכללי רשמתי כאן כמה פעמים שפאנק מאוס עלי יכול להיות שיהיה קרב טוב, אבל הייתי מעדיף קידום עלילה על החגורה הראשית של רולינס ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|