05-07-2021, 10:25 PM
(05-07-2021, 06:36 PM)Adam Cole כתב: שוטזי בלאקהארט היא הפייבוריטית שלי מאז שביאנקה בלאייר עלתה לראשי, יום יבוא ועוד נראה אותה מחזיקה בזהב הגדול..
רק תרחיק לי אותה מאמבר מון כי השילוב שלהם ביחד מזעזע.
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
|
תוצאות | WWE NXT 4.5.2021
|
|
05-07-2021, 10:25 PM
(05-07-2021, 06:36 PM)Adam Cole כתב: שוטזי בלאקהארט היא הפייבוריטית שלי מאז שביאנקה בלאייר עלתה לראשי, יום יבוא ועוד נראה אותה מחזיקה בזהב הגדול.. רק תרחיק לי אותה מאמבר מון כי השילוב שלהם ביחד מזעזע. ![]()
05-07-2021, 11:14 PM
(05-07-2021, 10:25 PM)lidoradir כתב:(05-07-2021, 06:36 PM)Adam Cole כתב: שוטזי בלאקהארט היא הפייבוריטית שלי מאז שביאנקה בלאייר עלתה לראשי, יום יבוא ועוד נראה אותה מחזיקה בזהב הגדול.. יותר נכון, צריך לגרום לה להפסיק לעשות Suicide Dives.
05-08-2021, 10:12 AM
-אנשים שאין להם יותר מה לעשות ב-NXT:
אדם קול. הבנאדם קרוב לסגור 4 שנים בברנד, ריינים עם כל אליפות אפשרית, פיוד נגד כל יריב אפשרי, די, הגיע הזמן. יש לו מספיק כריזמה ויכולת להחזיק את עצמו רלוונטי גם בסביבה עוינת כמו הרוסטר הראשי, שבה הוא בקלות יכול למצוא את עצמו נלחם רק כדי לקבל ספוט בקרבות מידקארד. אם הוא באמת השון מייקלס של ימינו, זה הזמן להוכיח את זה. -אנשים שאין להם יותר מה לעשות ב-NXT, אבל מצד שני בוודאות ילכו לאיבוד ברוסטר הראשי אז כבר עדיף שישארו בפרופיל נמוך: תומאסו צ׳אמפה. אותו סיפור כמו קול מינוס הפרצוף היפה והשאיפות הגבוהות. הוא אמר בעצמו שטוב לו ב-NXT ובמילא אין לו עוד הרבה שנים בזירה, אז אין באמת מה להתלבט כאן יותר מדי. -ג׳וני גרגאנו הוא עדיין, גם היום, מהמתאבקים הטובים בעולם כשזה מגיע לעבודה בזירה בין החבלים. הבנאדם מאסטר בפרו רסלינג. אבל כמו צ׳אמפה, גם לו יש תקרת זכוכית מאוד ברורה ברוסטר הראשי וכנראה שלעד הוא יישאר הלב של NXT. לפחות נראה שהוא נהנה מזה ומפיק מזה את המיטב. -פיט דאן - אני מעריך אותו ומכיר ביכולות שלו, אני עדיין לא מסוגל לאהוב אותו. כשאני מסתכל עליו אני רואה התגלמות של מילניאל מעצבן וכל מה שאני רוצה זה שמישהו ישבור לו את הפנים. מעניין, אז אולי הוא כן יודע מה הוא עושה. -פין באלור ענק. -ת׳יאורי כל כך צעיר שזה כמעט מרגיש לי לא חוקי. -קאריון קרוס הוא.... בסדר. כרגע הם עושים עבודה מעולה תחת כלל ה״תבליטו את היתרונות ותסתירו את החסרונות״. הוא צריך לקבל פה ריין דומיננטי, גם אם לא בהכרח ארוך במיוחד, כזה שיציג אותו כאלוף רצחני וקשוח שמוכן לקבל כל אתגר בכל רגע וניצחון עליו יהיה וואחד ביג דיל, וסלאמת לראשי. יש לו את הלוק ואת הסקארלט שיעזרו לו שם. נכון שכלום לא ישנה את העובדה שהוא מתאבק זירה בינוני שתמיד יצטרך פרטנר טוב בקרב שידחוף אותו למעלה, אבל אם עגלה כמו בובי לאשלי מסוגל להיות אלוף ה-WWE, אין שום סיבה שקרוס לא יהיה. בסך הכל, NXT במצב טוב מאוד אחרי היציאה מקרבות הבוץ של ימי רביעי. ![]()
05-08-2021, 08:05 PM
(05-05-2021, 07:50 PM)SwitchBlade כתב: פרק נהדר של NXT. בנוגע לקרוס,אני לא חושב שהוא צריך מישהו או מישהי כדי להצליח,יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים בעצמו(הריצה שלו באימפקט מאמצע 2018 עד אמצע 2019), הוא פשוט לא מתאים למוצר של NXT שעוסק בעיקר במה שקרוה בזירה ופחות במה שקורה מחוץ לזירה,זה שאין לו נוכחות ברמה של אדג' לא אומר שאין לו נוכחות, לא מעט מתאבקים אם לא הרוב מתסמכים רק על יכולות הזירה שלהם,אני מסכים שקרוס בזירה הוא לא טוב אבל יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים, הוא פשוט צריך להיות בארגון ובסוג מוצר שיתאים לו. בנוגע לבאלור,מה אמורה להיות הדמות שלו? אני בניתי את NXT ואני מטרה מסומנת בגלל זה? פיט דאן? באדאס בלי בולשיט וזה די משעמם,בכללי חסרות דמוית אפלות ברסלינג כרגע(או לפחות כאלו שבונים ומקבלים בוקינג כמו שצריך),לקרוס יש פוטנציאל לדעתי, נכון, הוא דמות אפלה וראינו בסגנון אבל זה עדיף מכלום ושום דבר,אולי על NXT זה פחות תופס כי המוצר שלהם מתמקד יותר במה שקורה בזירה,לדעתי צריך איזשהו שילוב בין מה שקורה בזירה לבין מה שקורה מחוץ לזירה,לדעתי AEW הכי קרובים לזה(הם ממש לא מושלמים).
05-09-2021, 08:02 PM
(05-08-2021, 08:05 PM)Penta כתב: בנוגע לקרוס,אני לא חושב שהוא צריך מישהו או מישהי כדי להצליח,יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים בעצמו(הריצה שלו באימפקט מאמצע 2018 עד אמצע 2019), הוא פשוט לא מתאים למוצר של NXT שעוסק בעיקר במה שקרוה בזירה ופחות במה שקורה מחוץ לזירה,זה שאין לו נוכחות ברמה של אדג' לא אומר שאין לו נוכחות, לא מעט מתאבקים אם לא הרוב מתסמכים רק על יכולות הזירה שלהם,אני מסכים שקרוס בזירה הוא לא טוב אבל יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים, הוא פשוט צריך להיות בארגון ובסוג מוצר שיתאים לו. אני חושב שהקונספט של 'דמויות שהן דמויות' קצת עבר מעולם הרסלינג בשנים האחרונות. לאוהדים יש פחות סבלנות לראות דברים שהם לא תופסים כמציאותיים - לכן אני מניח שנראה פחות דמויות כמו אנדרטייקר, קיין, גולדאסט וכל אלה. בעיניי אתה לוקח גימיק מציאותי, שם את האופי שלך on display ומנסה לפתח היסטוריה ונרטיב, ככה דברים עובדים באמת בתקופה הזאת. הפער בין מה שאתה מתאר לבין מה שאתה רוצה, וגם אני, הוא שפיט דאן הוא לא פרויקט, תשומת הלב אליו היא אגבית at best. מסכים עם זה לגמרי, אבל הוא בפרופיל מספיק גבוה כדי שאני לגמרי אקנה אותו בכל מקרה. גם אדם קול הוא לא עדיפות ראשונה עכשיו, אבל הוא עדיין לג'יט. בסופו של דבר NXT צריכים לבחור אחד מהחבר'ה האלו ופשוט ללחוץ על ההדק, כמו שהם עשו עם באלור (שהעביר את הראן הכי טוב בקריירה שלו). בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
05-09-2021, 08:41 PM
(05-09-2021, 08:02 PM)SwitchBlade כתב:(05-08-2021, 08:05 PM)Penta כתב: בנוגע לקרוס,אני לא חושב שהוא צריך מישהו או מישהי כדי להצליח,יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים בעצמו(הריצה שלו באימפקט מאמצע 2018 עד אמצע 2019), הוא פשוט לא מתאים למוצר של NXT שעוסק בעיקר במה שקרוה בזירה ופחות במה שקורה מחוץ לזירה,זה שאין לו נוכחות ברמה של אדג' לא אומר שאין לו נוכחות, לא מעט מתאבקים אם לא הרוב מתסמכים רק על יכולות הזירה שלהם,אני מסכים שקרוס בזירה הוא לא טוב אבל יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים, הוא פשוט צריך להיות בארגון ובסוג מוצר שיתאים לו. בגדול אתה צודק,מתאבקים לוקחים את האופי האמיתי שלהם ומקצינים אותו,הבעיה היא שלא מעט מתאבקים מסתמכים רק על יכולות הזירה שלהם, נכון שזה לא שווה אם הדמות מצויינת אבל היכולות זירה גרועות,צריך את שניהם לדעתי,אני לא יודע אם אתה זוכר אבל היה ב-LU את מרטי "העש" מרטינז(אם אני לא טועה היה לו קרב בשבוע שעבר באלביישן או בדארק נגד בריאן קייג'), הוא לא היה בדיוק בסטייל של הדמויות שציינת אבל הוא עדיין קריפי,מסכים שזה לא מתאים ל-NXT או לראשי או ל-NJPW,אולי ב-AEW ימצאו לזה מקום,אני מניח שאתה זוכר מה הוא עשה ב-LU. אדם קול תמיד רלוונטי ב-NXT כי שם בונים עליו,הוא אחד מהטופ גאיז שם, עם פיט דאן אין להם מושג מה הם עושים, אפשר לבנות את סנטוס אסקובר אחרי שיסיים עם קושידה ואליפות המשקל קל ולהתחיל לבנות אותו,גארגאנו מתעסק בשטויות עם ת'יאורי,קרוס אין לי מושג כמה יימשך הריין שלו,קול כבר עשה הכול ב-NXT,נשאר בינתיים את פיט דאן ואת אסקובר. היו לו וללגאדו דל פנטזמה שני פרומואים שהם נראו כמו איזה קרטל סמים,לא מתאים ל-NXT אבל זה נראה מעניין,עוד נקודה שחשובה היא גם שלבוש מחוץ לזירה(בסגמטים למיניהם) זה גם חשוב לדעתי,עדיף מאיזו חולצה מעפנה,לדעתי מתאבקים הם קודם כל בני אדם(או חלאות אדם).
05-10-2021, 08:02 AM
פרק מעולה,
כ"כ מחכה לראות את סנטוס אקסובר ווולטר(בנפרד) ברוסטר הראשי הם כ"כ יכולים להפוך לטופ הבא בחברה Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|