Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 118 119 120 121 122 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE NXT 4.5.2021

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 4.5.2021
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,178
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-07-2021, 10:25 PM
(05-07-2021, 06:36 PM)Adam Cole כתב:  שוטזי בלאקהארט היא הפייבוריטית שלי מאז שביאנקה בלאייר עלתה לראשי, יום יבוא ועוד נראה אותה מחזיקה בזהב הגדול..

רק תרחיק לי אותה מאמבר מון כי השילוב שלהם ביחד מזעזע.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
05-07-2021, 11:14 PM
(05-07-2021, 10:25 PM)lidoradir כתב:  
(05-07-2021, 06:36 PM)Adam Cole כתב:  שוטזי בלאקהארט היא הפייבוריטית שלי מאז שביאנקה בלאייר עלתה לראשי, יום יבוא ועוד נראה אותה מחזיקה בזהב הגדול..

רק תרחיק לי אותה מאמבר מון כי השילוב שלהם ביחד מזעזע.

יותר נכון, צריך לגרום לה להפסיק לעשות Suicide Dives.

הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,286
05-08-2021, 10:12 AM
-אנשים שאין להם יותר מה לעשות ב-NXT:
אדם קול. הבנאדם קרוב לסגור 4 שנים בברנד, ריינים עם כל אליפות אפשרית, פיוד נגד כל יריב אפשרי, די, הגיע הזמן. יש לו מספיק כריזמה ויכולת להחזיק את עצמו רלוונטי גם בסביבה עוינת כמו הרוסטר הראשי, שבה הוא בקלות יכול למצוא את עצמו נלחם רק כדי לקבל ספוט בקרבות מידקארד. אם הוא באמת השון מייקלס של ימינו, זה הזמן להוכיח את זה.

-אנשים שאין להם יותר מה לעשות ב-NXT, אבל מצד שני בוודאות ילכו לאיבוד ברוסטר הראשי אז כבר עדיף שישארו בפרופיל נמוך:
תומאסו צ׳אמפה. אותו סיפור כמו קול מינוס הפרצוף היפה והשאיפות הגבוהות. הוא אמר בעצמו שטוב לו ב-NXT ובמילא אין לו עוד הרבה שנים בזירה, אז אין באמת מה להתלבט כאן יותר מדי.

-ג׳וני גרגאנו הוא עדיין, גם היום, מהמתאבקים הטובים בעולם כשזה מגיע לעבודה בזירה בין החבלים. הבנאדם מאסטר בפרו רסלינג. אבל כמו צ׳אמפה, גם לו יש תקרת זכוכית מאוד ברורה ברוסטר הראשי וכנראה שלעד הוא יישאר הלב של NXT. לפחות נראה שהוא נהנה מזה ומפיק מזה את המיטב.
-פיט דאן - אני מעריך אותו ומכיר ביכולות שלו, אני עדיין לא מסוגל לאהוב אותו. כשאני מסתכל עליו אני רואה התגלמות של מילניאל מעצבן וכל מה שאני רוצה זה שמישהו ישבור לו את הפנים. מעניין, אז אולי הוא כן יודע מה הוא עושה.
-פין באלור ענק.
-ת׳יאורי כל כך צעיר שזה כמעט מרגיש לי לא חוקי.
-קאריון קרוס הוא.... בסדר. כרגע הם עושים עבודה מעולה תחת כלל ה״תבליטו את היתרונות ותסתירו את החסרונות״. הוא צריך לקבל פה ריין דומיננטי, גם אם לא בהכרח ארוך במיוחד, כזה שיציג אותו כאלוף רצחני וקשוח שמוכן לקבל כל אתגר בכל רגע וניצחון עליו יהיה וואחד ביג דיל, וסלאמת לראשי. יש לו את הלוק ואת הסקארלט שיעזרו לו שם. נכון שכלום לא ישנה את העובדה שהוא מתאבק זירה בינוני שתמיד יצטרך פרטנר טוב בקרב שידחוף אותו למעלה, אבל אם עגלה כמו בובי לאשלי מסוגל להיות אלוף ה-WWE, אין שום סיבה שקרוס לא יהיה.

בסך הכל, NXT במצב טוב מאוד אחרי היציאה מקרבות הבוץ של ימי רביעי.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 848
אשכולות: 0
Likes Given: 159
הצטרף בתאריך: May 2021
05-08-2021, 08:05 PM
(05-05-2021, 07:50 PM)SwitchBlade כתב:  פרק נהדר של NXT.

- ת'אורי לאט לאט בונה את עצמו כאחד מהאקטים הכי מוצלחים בWWE.
התגובה שנתן לסקארלט הייתה מאוד מוצלחת מבחינה קומית, ת'אורי-קרוס זה כנראה קרב שמוכיח שת'אורי נמצא על הדרך הנכונה. אין לי בעיה שהוא מתרכז עכשיו בצד הקומי שלו בזמן שהוא מתבגר כטאלנט ועובד עם גרגאנו. כשהוא יעביר הילוך ויהיה רציני אני אקנה אותו גם אם בהתחלה זה יהיה קצת מאולץ.

- ליאו ראש מול סקוט היה נהדר.
יש להם אחלה של כימיה וזה קרב נחמד לסמן עליו וי.
אני לא כל כך מחבב את ראש ואת סקוט, אבל נחמד שהם קיימו את הקרב הזה בניהם. 

- זוגות נשים היה קרב נפלא.
הזוי לראות את הרמה של אליפות הזוגות לנשים בNXT מול האליפות המקבילה בראשי.. אין דרך להשוות אפילו.
קנדיס לריי נהדרת ואינדי הפציצה עם הספוט הסוגר בקרב.

- הסגמנט של המיין איבנט רק הראה שNXT נמצאים בעלייה.
דאן, באלור, קול (שלא היה שם), וולטר, אוריילי, גרגאנו - כל אחד נמצא במצב נהדר כרגע, בנייה מוצלחת של כולם.
הבעיה היחידה שלי היא עם קרוס.

ראנט על קרוס:
לדעתי הסגמנט הזה הוכיח שהוא כנראה הטאלנט הממוצע ביותר בטופ של NXT.
אני יותר רוצה את באלור בספוט שלו, גם את דאן, גם את ת'אורי או את גרגאנו אפילו, רק לא את קרוס. 
לפני כמה חודשים הייתה לו היתקלות מול אדג' וציינתי שהוא נראה הרבה פחות מאיים כשאדג' עמד מולו, אבל היה שם מרכיב מהותי שלא התייחסתי אליו אז והיום הפך לברור בעיניי - סקארלט.
לדעתי חלק עצום מהכבוד שמגיע לקרוס בעיניי אוהדים רבים מגיע מזה שהוא עם סקארלט. "קאריון קרוס", בתור מוצר, מורכב כנראה מ80% סקארלט ו20% קאריון בעצמו, זה ניכר במיוחד כשסקארלט לא נמצאת לידו (ההיתקלות מול אדג' לדוגמה), כשהוא בעצמו מדבר ובגדול כל רגע שהוא בלי סקארלט חושף קצת את העובדה שהוא טאלנט ממוצע מאוד.
אני לא יודע אם מותר לי להרחיב ולהוסיף על הראנט על קרוס, שמא רועי אוהד גם שלו, אבל לדעתי הוא בעיה גדולה בNXT והמצב ישתפר פלאים אם יתנו את האליפות למישהו כמו באלור (ש..שוב, נמצא בראן המוצלח ביותר בחיים שלו) או (חס וחלילה) לפיט דאן, הטאלנט האיכותי ביותר בNXT.

נמשיך עם הסגמנט הסוגר:
טאצ' נהדר של גרגאנו לא לגעת באליפות NXT כשהיה לו צ'אנס, היה מודע לקללה. התרשמתי.

דברים שליליים מהתכנית:

- אוריילי. 
חלאס להיות 'קול' אוריילי, לא מבין את הבחירה הזאת.. זה גרוע מאוד, מצטער. אוריילי הזה מול קרוס זה לא קרב שאני קונה.

- צ'אמפה/ת'א'צ'ר'.
שניהם צריכים לעלות, צ'אמפה בNXT פשוט חסר טעם ומעייף כבר.

- LA נייט....
הפינישר היה אחלה, אבל זה לא משהו שלא ראיתי כבר. 
חלאס להעמיד פנים שהוא טאלנט מיוחד. 

תכנית באמת נהדרת, NXT על הגל.  

בנוגע לקרוס,אני לא חושב שהוא צריך מישהו או מישהי כדי להצליח,יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים בעצמו(הריצה שלו באימפקט מאמצע 2018 עד אמצע 2019), הוא פשוט לא מתאים למוצר של NXT שעוסק בעיקר במה שקרוה בזירה ופחות במה שקורה מחוץ לזירה,זה שאין לו נוכחות ברמה של אדג' לא אומר שאין לו נוכחות, לא מעט מתאבקים אם לא הרוב מתסמכים רק על יכולות הזירה שלהם,אני מסכים שקרוס בזירה הוא לא טוב אבל יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים, הוא פשוט צריך להיות בארגון ובסוג מוצר שיתאים לו.

בנוגע לבאלור,מה אמורה להיות הדמות שלו? אני בניתי את NXT ואני מטרה מסומנת בגלל זה?
פיט דאן? באדאס בלי בולשיט וזה די משעמם,בכללי חסרות דמוית אפלות ברסלינג כרגע(או לפחות כאלו שבונים ומקבלים בוקינג כמו שצריך),לקרוס יש פוטנציאל לדעתי, נכון, הוא דמות אפלה וראינו בסגנון אבל זה עדיף מכלום ושום דבר,אולי על NXT זה פחות תופס כי המוצר שלהם מתמקד יותר במה שקורה בזירה,לדעתי צריך איזשהו שילוב בין מה שקורה בזירה לבין מה שקורה מחוץ לזירה,לדעתי AEW הכי קרובים לזה(הם ממש לא מושלמים).
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
05-09-2021, 08:02 PM
(05-08-2021, 08:05 PM)Penta כתב:  בנוגע לקרוס,אני לא חושב שהוא צריך מישהו או מישהי כדי להצליח,יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים בעצמו(הריצה שלו באימפקט מאמצע 2018 עד אמצע 2019), הוא פשוט לא מתאים למוצר של NXT שעוסק בעיקר במה שקרוה בזירה ופחות במה שקורה מחוץ לזירה,זה שאין לו נוכחות ברמה של אדג' לא אומר שאין לו נוכחות, לא מעט מתאבקים אם לא הרוב מתסמכים רק על יכולות הזירה שלהם,אני מסכים שקרוס בזירה הוא לא טוב אבל יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים, הוא פשוט צריך להיות בארגון ובסוג מוצר שיתאים לו.

בנוגע לבאלור,מה אמורה להיות הדמות שלו? אני בניתי את NXT ואני מטרה מסומנת בגלל זה?
פיט דאן? באדאס בלי בולשיט וזה די משעמם,בכללי חסרות דמוית אפלות ברסלינג כרגע(או לפחות כאלו שבונים ומקבלים בוקינג כמו שצריך),לקרוס יש פוטנציאל לדעתי, נכון, הוא דמות אפלה וראינו בסגנון אבל זה עדיף מכלום ושום דבר,אולי על NXT זה פחות תופס כי המוצר שלהם מתמקד יותר במה שקורה בזירה,לדעתי צריך איזשהו שילוב בין מה שקורה בזירה לבין מה שקורה מחוץ לזירה,לדעתי AEW הכי קרובים לזה(הם ממש לא מושלמים).

אני חושב שהקונספט של 'דמויות שהן דמויות' קצת עבר מעולם הרסלינג בשנים האחרונות.
לאוהדים יש פחות סבלנות לראות דברים שהם לא תופסים כמציאותיים - לכן אני מניח שנראה פחות דמויות כמו אנדרטייקר, קיין, גולדאסט וכל אלה.
בעיניי אתה לוקח גימיק מציאותי, שם את האופי שלך on display ומנסה לפתח היסטוריה ונרטיב, ככה דברים עובדים באמת בתקופה הזאת. הפער בין מה שאתה מתאר לבין מה שאתה רוצה, וגם אני, הוא שפיט דאן הוא לא פרויקט, תשומת הלב אליו היא אגבית at best. מסכים עם זה לגמרי, אבל הוא בפרופיל מספיק גבוה כדי שאני לגמרי אקנה אותו בכל מקרה.
גם אדם קול הוא לא עדיפות ראשונה עכשיו, אבל הוא עדיין לג'יט. 

בסופו של דבר NXT צריכים לבחור אחד מהחבר'ה האלו ופשוט ללחוץ על ההדק, כמו שהם עשו עם באלור (שהעביר את הראן הכי טוב בקריירה שלו). 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 848
אשכולות: 0
Likes Given: 159
הצטרף בתאריך: May 2021
05-09-2021, 08:41 PM
(05-09-2021, 08:02 PM)SwitchBlade כתב:  
(05-08-2021, 08:05 PM)Penta כתב:  בנוגע לקרוס,אני לא חושב שהוא צריך מישהו או מישהי כדי להצליח,יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים בעצמו(הריצה שלו באימפקט מאמצע 2018 עד אמצע 2019), הוא פשוט לא מתאים למוצר של NXT שעוסק בעיקר במה שקרוה בזירה ופחות במה שקורה מחוץ לזירה,זה שאין לו נוכחות ברמה של אדג' לא אומר שאין לו נוכחות, לא מעט מתאבקים אם לא הרוב מתסמכים רק על יכולות הזירה שלהם,אני מסכים שקרוס בזירה הוא לא טוב אבל יש לו נוכחות והוא יודע לחתוך פרומואים, הוא פשוט צריך להיות בארגון ובסוג מוצר שיתאים לו.

אני חושב שהקונספט של 'דמויות שהן דמויות' קצת עבר מעולם הרסלינג בשנים האחרונות.
לאוהדים יש פחות סבלנות לראות דברים שהם לא תופסים כמציאותיים - לכן אני מניח שנראה פחות דמויות כמו אנדרטייקר, קיין, גולדאסט וכל אלה.
בעיניי אתה לוקח גימיק מציאותי, שם את האופי שלך on display ומנסה לפתח היסטוריה ונרטיב, ככה דברים עובדים באמת בתקופה הזאת. הפער בין מה שאתה מתאר לבין מה שאתה רוצה, וגם אני, הוא שפיט דאן הוא לא פרויקט, תשומת הלב אליו היא אגבית at best. מסכים עם זה לגמרי, אבל הוא בפרופיל מספיק גבוה כדי שאני לגמרי אקנה אותו בכל מקרה.
גם אדם קול הוא לא עדיפות ראשונה עכשיו, אבל הוא עדיין לג'יט. 

בסופו של דבר NXT צריכים לבחור אחד מהחבר'ה האלו ופשוט ללחוץ על ההדק, כמו שהם עשו עם באלור (שהעביר את הראן הכי טוב בקריירה שלו). 

בגדול אתה צודק,מתאבקים לוקחים את האופי האמיתי שלהם ומקצינים אותו,הבעיה היא שלא מעט מתאבקים מסתמכים רק על יכולות הזירה שלהם, נכון שזה לא שווה אם הדמות מצויינת אבל היכולות זירה גרועות,צריך את שניהם לדעתי,אני לא יודע אם אתה זוכר אבל היה ב-LU את מרטי "העש" מרטינז(אם אני לא טועה היה לו קרב בשבוע שעבר באלביישן או בדארק נגד בריאן קייג'), הוא לא היה בדיוק בסטייל של הדמויות שציינת אבל הוא עדיין קריפי,מסכים שזה לא מתאים ל-NXT או לראשי או ל-NJPW,אולי ב-AEW ימצאו לזה מקום,אני מניח שאתה זוכר מה הוא עשה ב-LU.

אדם קול תמיד רלוונטי ב-NXT כי שם בונים עליו,הוא אחד מהטופ גאיז שם, עם פיט דאן אין להם מושג מה הם עושים, אפשר לבנות את סנטוס אסקובר אחרי שיסיים עם קושידה ואליפות המשקל קל ולהתחיל לבנות אותו,גארגאנו מתעסק בשטויות עם ת'יאורי,קרוס אין לי מושג כמה יימשך הריין שלו,קול כבר עשה הכול ב-NXT,נשאר בינתיים את פיט דאן ואת אסקובר. היו לו וללגאדו דל פנטזמה שני פרומואים שהם נראו כמו איזה קרטל סמים,לא מתאים ל-NXT אבל זה נראה מעניין,עוד נקודה שחשובה היא גם שלבוש מחוץ לזירה(בסגמטים למיניהם) זה גם חשוב לדעתי,עדיף מאיזו חולצה מעפנה,לדעתי מתאבקים הם קודם כל בני אדם(או חלאות אדם).
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מחובר
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,481
אשכולות: 40
Likes Given: 800
הצטרף בתאריך: Feb 2021
05-10-2021, 08:02 AM
פרק מעולה,
כ"כ מחכה לראות את סנטוס אקסובר ווולטר(בנפרד) ברוסטר הראשי הם כ"כ יכולים להפוך לטופ הבא בחברה
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 10:45 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר